Consiliul Judeţean organizează concursul de pescuit “Cupa Primăverii”

0
149
Consiliul Judeţean Galaţi ţine tradiţia şi organizează concursul de pescuit

La balta Zătun va avea loc sâmbătă, 12 mai 2018, concursul de pescuit pentru doamne şi domnişoare “Cupa Primăverii”. Concursul, programat iniţial în preajma zilei de 8 Martie, nu a putut avea loc deoarece în perioada respectivă vremea a fost neîndurătoare, iar balta era îngheţată. Drept pentru care, conducerea Cosiliului Judeţean Galaţi a reprogramat acest concurs.

“Îmi doresc ca această frumoasă competiţie dedicată doamnelor şi domnişoarelor pasionate de pescuit să devină o tradiţie în fiecare primăvară. Am decis să organizăm acest concurs de pescuit în luna mai pentru că ne-am dorit ca vremea să fie numai bună de relaxat la pescuit. Avem şi premii, adică echipamente de pescuit profesionale. La finalul evenimentului se va pregăti o delicioasă ciorbă de peşte, ce va fi gătită chiar pe malul bălţii”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Juriul va premia primele trei locuri, precum şi persoana care va prinde cea mai mare cantitate de peşte. Participarea la acest concurs este gratuită.

Sursa: Monitorul de Galaţi

Citeşte şi articolul  Concurs pentru pictarea celor două vapoare de la intrarea în Brăila

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.