Concursul Național de Oratorie “Demostene” – etapa locală, Galați

0
81
Concursul Național de Oratorie

Din dorința de a inspira comunitatea, Clubul Interact Galați invită tinerii cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani, având deosebite abilități oratorice, să ia parte la Concursul Național de Oratorie “Demostene”, proiect districtual organizat an de an de cluburile Interact din toată țara. Participarea la concurs presupune pregătirea unui discurs cu durată de 4-5 minute care să graviteze în jurul unuia dintre următoarele citate:

“Un vapor este în siguranță în port, dar nu pentru asta sunt vapoarele.” (William G.T. Shedd)
“Oamenii văd doar ceea ce sunt pregătiți să vadă.” (Ralph Waldo Emerson)

Etapa locală a concursului va avea loc pe 30 martie începând cu ora 11:30, în cadrul Facultății de Litere Galați. Participantul care va avea cel mai ispirațional discurs va reprezenta Interact Galați la etapa națională a concursului de oratorie care se va desfășura la Pitești între 19-22 aprilie. Costurile ce implică participarea la faza națională vor fi parțial acoperite de Clubul Interact Galați.

Se menționează că este recomandat ca discursurile să nu aibă tentă politică sau religioasă. Nerespectarea acestei condiții poate duce la excluderea din concurs. Aceeași sancțiune se va aplica și în cazul discursurilor care vor conține injurii sau limbaj licențios.

Crezi că prestația va reuși să cucerească juriul? Dacă răspunsul tău este un “Da!” categoric, nu ezita să completezi formularul de înscriere: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSei4RvZA52KRr_97GOu2-N9zCrQDoSQI9lJNyKUCJNZjUTP_g/viewform?usp=sf_link

Taxa de participare la faza locală este de 15 lei.

S-ar putea să te intereseze și articolul: Atelierul de Chitară – cursuri gratuite cu Florin Chiriac (Hippie)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.