Conferința FindYourself la cea de-a treia ediție a proiectului – Centrul de...

Conferința FindYourself la cea de-a treia ediție a proiectului – Centrul de Afaceri Dunărea Galați

32
0
DISTRIBUIȚI
Conferința FindYourself la cea de-a treia ediție a proiectului - Centrul de Afaceri Dunărea Galați

Education & Support Sphere găzduiește Conferința FindYourself la cea de-a treia ediție a proiectului. O conferință de o zi, alături de persoane de succes din toată România, în care vei afla mai multe despre viața lor și cum poți ajunge și tu ca ei!

DESPRE CONFERINȚĂ:

Conferința FindYourself își propune să strângă în aceeași încăpere tineri (liceeni și studenți) care au nevoie de ghidare profesională și personală precum și oameni cu povești de succes care să îi inspire să-și creeze propria lor poveste.

Când și unde are loc conferința?

Conferința are loc în data de 14 aprilie, începând cu ora 9:00, la Centrul de Afaceri Dunărea Galați( în centru, vis-a-vis de covrigăria Luca) și se va încheia la ora 16:30.

Ce se va întâmpla mai exact la conferință?

Conferința se va desfășura în 2 săli simultan, iar participanții vor putea alege 4 speakeri din cei 8. Fiecare speaker va ține o sesiune de câte o ora, în care va prezenta detalii despre viața și cariera sa, participanții putând să pună întrebări și să poarte un dialog cât mai deschis cu persoanele de succes. Ne dorim ca această conferință să fie ca un schimb de experiență.

Ce poți învăța?

8 speakeri din întreaga țară sunt pregățiți să îți ofere sfaturi și sugestii despre cum să alegi domeniul potrivit pentru tine, dar și exemple concrete din propria carieră pentru a fi pregătit să-ți iei cu asalt viitorul. Tema conferinței este ”Cariere de succes”, fiecare speaker propunându-le o viziune tinerilor asupra a ceea ce înseamnă traseu profesional prin promovarea propriei persoane.

Care sunt condițiile de participare?

Dacă ești elev sau student și îți este frică să începi să te gândești la o carieră, înscrie-te pe formularul de mai sus și lasă-i pe cei mai buni speakeri din țară să te ajute să devii un om de succes. Taxa de participare la conferință este de 50 de lei, din care se vor asigura un welcome package și coffe break-uri.

Sursă: Facebook

Tu crezi că sănătatea este bunul cel mai de preţ? Încearcă acest Detox…află detalii pe exploremag.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.