Conferinta SuperTeach la Galați, sambata, 16 martie

Conferinta SuperTeach la Galați, sambata, 16 martie

77
0
DISTRIBUIȚI

Conferințele SuperTeach reprezintă o formă de a le oferi profesorilor români inspirație și motivație pentru educație.
Știm că există profesori care obișnuiesc să facă lucrurile altfel în clase, care reușesc să se abată de la sistemul clasic de predare pentru a le oferi o experiență educațională plăcută elevilor. Mai știm că acești profesori sunt excepția de la sistem, tocmai de aceea se și numesc ”profesori altfel”. Noi ne dorim ca toți profesorii să fie ”profesori altfel”.

Așadar, pentru o zi, se propune să scoatem profesorii din sistem și să se faca cunoștință cu elite ale societății din domenii diverse (cultură, educație, antreprenoriat) și profesioniști în educație care vor împărtăși cu dascălii instrumente și experiențe noi folositoare elevilor în clasă și în viață.

O zi ”altfel” pentru un profesor poate fi factorul declanșator pentru un mod ”altfel” de a preda al unui profesor, așadar o experiență plăcută pentru cel puțin o clasă de elevi din sistemul actual de învățământ.

Dacă ești profesor atunci înscrie-te la Conferința SuperTeach.
Mergi să vezi cum se fac lucrurile în alte domenii în care sunt, la fel ca în învățământ, probleme. Du-te să vezi cum reușesc leaderi din domenii diverse să producă schimbare, pornind de la propria persoană.

Dacă ești elev sau absolvent atunci, oferă-i cadou unui profesor participarea la Conferința SuperTeach.

Sursa Facebook

Citeste si Maitreyi de Mircea Eliade este pus în scenă la Casa de Cultură a Sindicatelor

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.