Confident Concept Store – noua atracție de shopping în zona Brăila-Galați

0
Confident Concept Store - noua atracție de shopping în zona Brăila-Galați

Confident este un fashion store cu prestanță și are ca obiectiv să devină un hub al evenimentelor frumoase: lansări de colecții, inaugurări diverse, activări de brand, sesiuni tematice informative, mici conferințe de parenting și întâlniri de socializare.

Mai ieri mergeam la croitor atunci când ne doream o ținută deosebită, care să ne reprezinte și să ne avantajeze tipologia corpului. Cu timpul, rigorile pieței au determinat apariția designerilor, cu studii în domeniu și un talent exprimat prin creații care fac diferența.

fashiondays.ro

În prezent, achiziția hainelor se face la mall, iar pentru a găsi ceva special, nu realizat în serie, trebuie să fii dispus să plătești un preț mai mare. Alternativa o reprezintă creațiile designerilor români, care realizează ținute unicat și în serie mică, de 10-12 sau 20 de piese și care lucrează made-to-measure, la prețuri accesibile.

Și pentru că zona Galați-Brăila avea nevoie de un loc în care designul să fie ridicat la rang la artă, stilurile vestimentare să coexiste, iar experiența de shopping să fie una memorabilă, s-a deschis Confident Concept Store, magazinul designerilor români. Situat în Brăila, Confident reunește creațiile a peste 30 de designeri români, acoperind o gamă largă de produse: creații de seară și haine casual, poșete, pantofi și accesorii realizate cu migală.

Descoperă creații realizate de designeri români renumiți la Confident, Strada Buzăului, Nr. 9, etaj 2, Brăila. Ne poți contacta la: office@confidentstore.ro; 0786 349 247.

www.confidentstore.ro

epantofi.ro

Citeşte şi articolul: Confident, magazinul designerilor români, deschis la Brăila

Această prezentare necesită JavaScript.

top-shop.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.