Congresul Național GalMed, 24-27 noiembrie 2016, Galați

0
157

Congresul Național cu participare internațională pentru Studenți, Farmaciști şi Medici Rezidenţi GALMED 2016 este un eveniment ştiinţific și educațional, organizat de Societatea Studenţilor Medicinişti Galaţi, în colaborare cu Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității „Dunărea de Jos” Galați.

Ediția a VII-a se va desfăşura în perioada 24 – 27 Noiembrie 2016 şi va cuprinde trei domenii medicale: Medicină Generală, Medicină Dentară și Farmacie.Numărul de participanţi a fost estimat pentru această ediţie la 300 studenţi, medici, stomatologi, rezidenţi şi farmacişti, la care se adaugă distinşii noştri invitaţi.

Congresul se va desfăşura pe durata a 4 zile. Acestea vor fi destinate atât conferințelor și workshop-urile pe teme de interes actual din domeniul sănătății, cât și prezentărilor de lucrări ştiinţifice în cadrul celor trei secţiuni:
– medicină generală, asistență medicală generală, moașe (clinic, preclinic, poster).
– medicină dentară (clinic, preclinic, poster).
– farmacie (științe farmaceutice, poster).

• Obiectivele proiectului:
– schimb de informații și noutăți medicale și farmaceutice;
– educarea participanților în sensul realizării și prezentării unei lucrări științifice;
– încurajarea studenților și medicilor rezidenți să prezinte rezultatele cercetărilor și studiilor clinice pe care le-au efectuat;
– realizarea unui cadru în care participanții să vină în contact cu reprezentanți de seamă ai vieții medicale din România și cu cele mai importante noutăți în domeniul sănătății;
– stimularea participanților să își exprime cunoștințele și opiniile în cadrul prezentărilor interactive;
– îmbunătățirea cunoștințelor și tehnicilor medicale, cât și farmaceutice;
– deschiderea de noi perspective în medicina modernă și farmaceutică;
– formarea tinerilor medici și studenților în direcția unei bune colaborări interdisciplinare;
– creșterea vizibilității Facultății de Medicină și Farmacie Galați și a ONG-ului Societatea Studenților Mediciniști Galați prin colaborarea cu studenți și medici rezidenți din alte centre universitare din țară și de peste hotare.

• Tipuri de participant:
– Participant ACTIV (TAXA: 80 lei): prezintă lucrare științifică, are acces la conferințe, workshop-uri, program social.
– Participant PASIV (TAXA: 90 lei): nu prezintă lucrare științifică, dar are acces la conferințe, workshop-uri, program social.

Sursa: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.