Constelatii Familiale – Vindecare prin Legile Iubirii

Constelatii Familiale – Vindecare prin Legile Iubirii

78
0
DISTRIBUIȚI

Constelaţiile familiale este o metodă terapeutică în grup, cu ajutorul căruia ajungem la profunzimile sufletului uman și, prin parcurgerea acestora, putem rezolva eficient problemele cu care ne confruntăm zi de zi. Are un potenţial imens de vindecare.

Experienţele ne arată că problemele noastre din prezent provin în mare parte din sistemul nostru familial, le preluăm de la strămoşii noştri. Metoda ne permite să scoatem la suprafață dinamicile și secretele ascunse ale sistemului familial. Deseori constelațiile ne duc dincolo de viața noastră, de realitatea bine definită, în adâncimi necunoscute. Așadar în profunzimea sistemului familial ajungem la rădăcina problemei, unde vom face și intervenția necesară pentru scopul final al constelației.

“Constelaţiile Familiale sunt un mod de a descoperi forţele şi legăturile fundamentale care au fost purtate şi transmise de-a lungul generaţiilor.” (Bertold Ulsamer)

În urma terapiei, în cele mai multe cazuri problemele se rezolvă, blocajele se elimină, situațiile grele dispar, poverile și greutățile se eliberează, sufletul își recapătă aripile, bolnavul se vindecă sau pornește pe calea vindecării, soarta i se ușurează, viețile se schimbă radical înspre bine.

Constelațiile funcționeză la un nivel foarte profund – la nivelul inconștientului, depășind înțelesul – la nivelul sufletului, acolo unde nici știința nu a ajuns. Această formă de terapie este imposibil de înțeles prin cuvinte și teorii. Pentru a o cunoaște este nevoie de experiență, trebuie trăită.

Sunteti asteptati cu mult drag:
Înscrierea la acest workshop o puteți face prin email sau telefon.
Email: bbslife@bbsconsulting.net
Tel: Nicoleta Nistor:0722-201911 sau Balogh Zoltan:0743-038178

Confirmarea locului pt. constelație va fi însoțită de plata unui avans de 50 RON!

Conducător: Balogh Zoltan – facilitator de constelații familiale, psiholog, psihoterapeut, coach, presedintele Asociatiei BBS Life
Data: 16-18 august 2018, joi-vineri-sâmbătă de la ora 9:00 și dureaza atât timp cât va fi nevoie pentru a rezolva cât mai multe dintre problemele aduse.
Locația: Galați
Costul beneficiarului (persoanele care vor lucra cu problemele lor): 180 RON + contribuție pentru spațiu
Costul participantului: 100 RON + contribuție pentru spațiu
Contribuție pentru spațiu și coffee break: 25 RON
Numărul locurilor în grup: max. 15 beneficiari și 10 participanți

Pentru a participa nu este necesar să aveţi o experienţă anterioară în metoda Constelaţiilor Familiale, trebuie doar să vă lăsați mintea acasă și să veniți cu sufletul deschis.

Pe acest weekend vine si Krisztina Benko de la Asociația BBS Life. Ea este facilitator Access Bars și Access Body, terapeut Wingwave și practician NLP. Așadar pe lângă constelațiile familiale veți avea posibilitatea să vă familiarizați și cu aceste metode folosite intr-un mod aparte. Krisztina are o sensibilitate deosebită cu niște capacități extrasenzoriale, iar informațiile obținute prin aceste precepții speciale intuitive sunt folosite eficient pentru a vă ajuta în vindecare. Pe lângă constelații familiale cei care doriți puteți avea parte și de terapii individuale cu Krisztina: https://www.facebook.com/events/132059820999427/.

Sunteti asteptati cu mult drag pentru o experiență determinantă și creștere sufletească!

In data de 15 august 2018, de la ora 18 sunteti asteptati și la o prezentare despre metodele Constelații Familiale si Access Consciousness. Mai multe detalii despre prezentare găsiți aici: https://www.facebook.com/events/1095724830584622/.

Sursa Facebook

Te-ar putea interesa si Târgul Mierii – cel mai dulce târg are loc la Brăila Mall între 15 şi 19 august

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.