Constelațiile familiale – Vindecare prin legile iubirii la Galați

0
76
Constelațiile familiale - Vindecare prin legile iubirii la Galați

Constelațiile familiale – este o metodă terapeutică în grup, cu ajutorul căruia se ajunge la profunzimile sufletului uman și, prin parcurgerea acestora, putem rezolva eficient problemele cu care ne confruntăm zi de zi. Are un potenţial imens de vindecare.

Experienţele  arată că problemele din prezent provin în mare parte din sistemul familial, sunt preluate de la strămoşi. Metoda permite scoaterea la suprafață dinamicile și secretele ascunse ale sistemului familial. Deseori constelațiile duc dincolo de viață, de realitatea bine definită, în adâncimi necunoscute. Așadar în profunzimea sistemului familial se ajunge la rădăcina problemei, unde vom face și intervenția necesară pentru scopul final al constelației.

“Constelaţiile Familiale sunt un mod de a descoperi forţele şi legăturile fundamentale care au fost purtate şi transmise de-a lungul generaţiilor.” (Bertold Ulsamer)

În urma terapiei, în cele mai multe cazuri problemele se rezolvă, blocajele se elimină, situațiile grele dispar, poverile și greutățile se eliberează, sufletul își recapătă aripile, bolnavul se vindecă sau pornește pe calea vindecării, soarta i se ușurează, viețile se schimbă radical înspre bine.

Constelațiile funcționeză la un nivel foarte profund:

– la nivelul inconștientului, depășind înțelesul

– la nivelul sufletului, acolo unde nici știința nu a ajuns.

Această formă de terapie este imposibil de înțeles prin cuvinte și teorii. Pentru a o cunoaște este nevoie de experiență, trebuie trăită.

Înscrierea la acest workshop o puteți face prin email sau telefon.
Email: office@bbslife.net
Tel: Nicoleta Nistor:0722-201911 sau Balogh Zoltan:0743-038178

Confirmarea locului pt. constelație va fi însoțită de plata unui avans de 50 RON!

Conducător: Balogh Zoltan – facilitator de constelații familiale, psiholog, psihoterapeut, coach, presedintele Asociatiei BBS Life
Data: 30 august – 1 septembrie 2019, vineri, sâmbătăduminică intre orele 9:00-21:00.
Locația: Galați
Costul beneficiarului (persoanele care vor lucra cu problemele lor): 230 RON + contribuție pentru spațiu
Costul participantului: 150 RON + contribuție pentru spațiu
Contribuție pentru spațiu și coffee break: 30 RON
Numărul locurilor în grup: max. 15 beneficiari și 10 participanți

Pentru a participa nu este necesar să aveţi o experienţă anterioară în metoda Constelațiilor Familiale, trebuie doar să vă lăsați mintea acasă și să mergeți cu sufletul deschis.

In acest weekend vine si colega mea Krisztina Benko de la Asociația BBS Life. Ea este facilitator Access Bars și Access Body, terapeut Wingwave și practician NLP. Așadar pe lângă constelațiile familiale veți avea posibilitatea să vă familiarizați și cu aceste metode folosite intr-un mod aparte. Krisztina are o sensibilitate deosebită cu niște capacități extrasenzoriale, iar informațiile obținute prin aceste percepții speciale intuitive sunt folosite eficient pentru a vă ajuta în vindecare. Pe lângă constelații familiale cei care doriți puteți avea parte și de terapii individuale cu Krisztina. Vă recomandă Balogh Zoltan.

Sunteți așteptați cu mult drag pentru o experiență determinantă și creștere sufletească!

Te-ar  putea interesa și Află și tu programul de la Street FOOD Festival Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.