Consultaţii stomatologice gratuite în Tecuci şi Galaţi

Consultaţii stomatologice gratuite în Tecuci şi Galaţi

264
0
DISTRIBUIȚI
Consultaţii stomatologice gratuite în Tecuci şi Galaţi

Colgate, în parteneriat cu Societatea Naţională de Cruce Roşie din România, continuă în luna noiembrie Programul Zâmbete Colgate, parte din campania România merită zâmbete Colgate, în două oraşe din judeţul Galaţi, unul dintre cele 10 judeţe selectate din toată ţara. Elevi din clasele primare din Tecuci şi Galaţi vor beneficia de consultaţii stomatologice gratuite, de diagnostic cu recomandări pentru tratament, sfaturi de sănătate orală pentru un zâmbet sănătos şi mostre gratuite de produse de îngrijire orală.

„Încă din 2015, când ne-am alăturat Programului Şcolar Colgate Bright Smiles, Bright Futures, am găsit în Colgate România un partener cu care împărţim aceleaşi valori, de exemplu grija pentru sănătatea oamenilor. Acum, ne bucurăm să îi susţinem în noul program Zâmbete Colgate, o iniţiativă care încurajează comunităţile locale să adopte obiceiuri sănătoase”, a spus Ioan Silviu Lefter, director general al Crucii Roşii Române.

Programul Zâmbete Colgate, cu sprijinul filialelor de Cruce Roşie din ţară, se desfăşoară în 20 de oraşe mici din 10 judeţe din România, în perioada 7 octombrie – 17 decembrie, şi continuă misiunea Colgate de educare cu privire la importanţa vizitelor periodice la medicul dentist şi a igienei orale zilnice, de la vârste fragede. În judeţul Galaţi, consultaţiile stomatologice gratuite din cadrul programului vor avea loc în Tecuci, în data de 4 noiembrie, la Colegiul Naţional „Spiru Haret”, şi în Galaţi, în data de 5 noiembrie, la Colegiul Naţional ”Costache Negri”. Pe lângă consultaţii, copiii vor avea parte de lecţii de igienă orală, oferite de voluntarii Crucii Roşii şi desfăşurate în prezenţa părinţilor, dar şi de o zonă de joacă unde îl vor întâlni pe îndrăgitul Doctor Măseluţă. Activităţile sunt dedicate copiilor din clasele 0-IV şi se vor desfăşura între orele 10:00 şi 18:00. Pentru a participa la consultaţii, este necesar ca elevii să fie programaţi în prealabil şi să fie însoţiţi de un părinte sau un tutore legal.

În paralel, Colgate desfăşoară Programul Colgate Bright Smiles, Bright Futures, care a ajuns la cea de-a 25-a ediţie de la implementare. Colgate a livrat cu succes mesaje educaţionale pentru mai mult de 5.900.000 de elevi, număr care va creşte în acest an cu 200.000 de elevi din şcoli din toată ţara, din zona urbană şi cea rurală. Începând cu anul 2015, programul se derulează în parteneriat cu Societatea Naţională de Cruce Roşie din România.

Sursa: Monitorul de Galaţi

Citeşte şi articolul Prevenire HIV – Prima caravană adresată tinerilor ajunge şi la Galaţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.