Consumul de droguri. Intre mit și adevăr. De la origini până în...

Consumul de droguri. Intre mit și adevăr. De la origini până în prezent.

129
0
DISTRIBUIȚI

Organizatia Non-Guvernamentală ”Se poate și altfel” organizează vineri, 25 August, începând cu ora 17, prin președinte Psih. Florian Viorel MIU un workshop gratuit ”Consumul de droguri. Intre mit și adevăr. De la origini până în prezent” la Amber Café din str. Parcului, nr. 2 Galați .

Workshop interactiv gratuit despre consumul de substante

Prin acest workshop, organizatorii își propun să aducă în discuție cele mai des întâlnite întrebări și mituri despre consumul de droguri. Într-un cadru deschis, evenimentul va debuta cu o scurta incursiune în istoria consumului despre droguri (de la consumul în scop spiritual și medical până la consumul recreativ). Vor fi analizate și destructurate cele mai populare mituri despre consumul de droguri. Se va dezbate impactul negativ al percepției societății asupra consumatorului în procesul de reabilitare a acestuia.

Despre Asociația “Se poate si altfel”

Asociatia “Se poate si altfel” este o organizatie non guvernamentala iar scopul acesteia, prevazut in statut, este sustinerea dezvoltarii sectorului socio-psiho-cultural si profesional in randul copiilor si tinerilor.

O problematica prezenta in acest sector, in judetul Galati, este cauzata de consumul de alcool, droguri si substante psiho-active, cat si comportamentul compulsiv de jocuri de noroc care este prezent la varste tot mai mici, debutand chiar la varste de 11-12 ani.

In contextul acestei cresteri alarmante a numarului de persoane care se confrunta cu probleme de consum, asociatia non-profit “Se poate si altfel” isi propune sa vina in sprijinul eforturilor societatii de a lupta impotriva dependentei prin dezvoltarea proiectului “PROSALVITA – Pentru salvarea vietii”.

Programul PROSALVITA de prevenire şi asistenţă psihologică şi socială a adictiilor propune o serie de obiective şi direcţii de acţiune menite să susțină furnizarea unui răspuns adaptat dinamicii fenomenului, în planul educaţiei, sănătăţii, incluziunii sociale şi ordinii publice.

Psih. Florian Viorel MIU – Președinte Asociatia “Se poate și altfel”
0768 336000, office@prosalvita.ro

www.prosalvita.ro 

Citește si Piscine din Galați și Brăila: unde poți să te relaxezi în weekend

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.