Contact

Despre noi

În 2020, Revista Explore este cea mai longevivă revistă locală, cu 14 ani de activitate şi peste 147 de numere de revistă tipărite. Am reușit să ne câștigăm notorietatea atât prin seriozitate și calitate, cât și prin abordarea inedită a cititorilor și a subiectelor de interes precum: informații culturale, editoriale, restaurante, cafenele, baruri, cluburi, centre de beauty & health și servicii ce țin de nevoile zilnice ale consumatorilor. Atât în ediția tipărită cât și pe site-ul www.exploremag.ro

În acest timp am construit una dintre cele mai mari comunități online, cu 25.000 de like-uri pe Facebook, unde revista și interesul clienților noștri se transpun în mediul online. Astfel, interacțiunea cu cititorii capătă o notă mult mai personală, adăugand un mare plus în ceea ce privește promovarea unui business local pe pagina revistei.

Revista Explore* este distribuită în Galați și în Brăila în peste 350 de puncte, atât în restaurante, cluburi, hoteluri, teatre, centre de afaceri cât și în saloane de beauty, cabinete medicale, spălătorii auto, facultăți sau la evenimentele sociale și culturale. În plus, Revista Explore poate fi găsită în cele mai mari centre comerciale: Brăila Mall, Shopping City Galați, Winmarkt Modern, Dunărea Mall

Putem spune în acest moment că Explore se adresează unui public proactiv, curios, implicat social și deschis la nou. Un public care dorește să fie informat rapid şi corect, care dorește să își educe obiceiurile de consum în tendințele actuale. Un public care ştie să trăiască viața!

Ce beneficii primești la o apariție în revistă? În funcție de contractul pe care îl alegi îți oferim conceptul grafic, promovarea în revista tipărită, pe canalele noatre de social media și pe site-ul revistei, ședințe foto profesionale, publicarea de advertoriale sau organizarea de concursuri online. Și îți recomandăm să răsfoiești arhiva revistei pe https://issuu.com/exploregalati pentru a ne cunoaște mai bine.

De asemenea, îți oferim posibilitatea de promovare prin intermediul bannerelor publicitare de pe site și îți punem la dispoziție servicii profesionale de grafică și producție publicitară. Iar dacă nu știi prea bine ce îți dorești, ne poți contacta pentru a discuta despre business-ul tău și posibilitățile de a-l crește.

Vrei să te faci cunoscut? Hai în Revista Explore*!

Poți să ne suni la 0755065565 sau ne poți contacta prin intermediul formularului de mai jos:

    Nume / Prenume *

    Email *

    Subiect

    Mesajul tau