Contact

Despre noi

Cu o activitate de 14 ani, ne-am câștigat notorietatea prin seriozitate, calitate și abordarea inedită a subiectelor de interes, cum ar fi informații culturale, editoriale, restaurante, cafenele, baruri, cluburi, centre de beauty & health și servicii care satisfac nevoile zilnice ale consumatorilor. Am construit una dintre cele mai mari comunități online, pe platforme precum Facebook, Instagram, Telegream sau Twitter.

În timpul pandemiei de COVID-19, am început să ne concentrăm pe promovarea online și digital marketing. Oferim servicii SEO pentru a ajuta business-ul tău să crească în popularitate și să ajungă la un public mai larg. Aceste servicii includ promovarea prin intermediul bannerelor publicitare de pe site-ul nostru, servicii profesionale de grafică și producție publicitară, articole SEO și link-building, influencer marketing, content marketing și copywriting.

Ne adresăm unui public curios, implicat social și deschis la nou, care dorește să fie informat rapid și corect. În pofida contextului dificil, am reușit să ne adaptăm și să ne concentrăm pe oferirea unei experiențe de calitate. Suntem dedicați să continuăm să creăm conținut relevant și interesant și să ajutăm afacerile să ajungă la un public mai larg prin serviciile noastre SEO.

Contactează-ne astăzi și află cum putem să te ajutăm să îți dezvolți afacerea!

    Nume / Prenume *

    Email *

    Subiect

    Mesajul tau