Galațiul se mobilizează pentru: Copacul cu fapte bune

Galațiul se mobilizează pentru: Copacul cu fapte bune

515
0
DISTRIBUIȚI
Copacul cu fapte bune

Sunteți invitați pe 7-8 Martie între orele 11:00 – 18:00, la Copacul cu fapte bune 10, în Parcul Cloșca , cu alimente neperisabile și/ori cu produse igienice, jucării noi, jocuri noi și rechizite la alegere sau puteți să faceți pachete la alegere, precum:

1. Pachet familie cu 3 membri:
2 cozonaci, 2 litri de ulei, 1 kg zahăr, 2 kg făină, 2 kg mălai, 1 kg orez, 1 pungă paste făinoase, 4 conserve de carne sau peşte, conserve de legume, biscuiți, ciocolată, fructe și alte produse alimentare greu perisabile. Sunteți rugați să fiți atenți la termenul de valabilitate.

2. Pachet familie cu 5 membri:
2 buc/pastă de dinți, 5 periuțe, 5 până la 20 kg dero, 3 săpunuri, un bax de hârtie igienică, 2 buc/gel de duș, 2 buc/șampon, tampoane.

3. Pachet pentru un copil (3-18 ani):
o jucărie nouă/o carte nouă/un joc nou, dulciuri, fructe, șoșete noi, 1 pastă de dinți, o periuță de dinți, un săpun, un gel de duș, un șampon.

4. Pachet pentru o persoană fără adăpost:
1 cozonac, 3 pâini, 10 conserve de carne/pește sau/și de legume, fructe, 1 pastă de dinți, 1 periuță de dinți, 1 săpun, tampoane.
Puteți, de asemenea, să puneți în pachete șoșete și lenjerie intimă (noi).

5. Alimente pentru bebeluşi: pireuri, supe, cereale, ceaiuri, sucuri, lapte praf.

!!!! Puteți face și pachete mai mici sau puteți aduce doar un produs în orice cantitate. Nu contează cantitatea, contează fapta bună.

6. Jucării (mai ales plușuri) și/sau jocuri NOI ori cărți de povești NOI, pentru copiii bolnavi de cancer de la Spitalul Fundeni.

7. Rechizite de tot felul (noi) +/sau rucsac (nou).

8. Cine are prin dulap haine NOI/încălțăminte NOUĂ , pentru orice vârstă, care NU au fost purtate, de asemenea, sunt utile.

Sunteți rugați să fiți atenți la termenul de valabilitate al alimentelor.

Pentru alte informații/donații și nelămuriri, sunteți rugați să dați de veste într-un mesaj privat pe facebook – George-Alin Radu
De asemenea, cine dorește să ajute voluntar la acțiunea din 7 martie este binevenit.

Te-ar putea interesa și Una bună, nouă așa-și-așa: Eroii fără pelerină – Cristi Onofrei, Laurențiu Cobzaru, Costel Mazâlu

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.