Copiii în lumea Jandarmilor – ateliere, tiroliană, baloane şi jocuri pentru cei mici

0

Sâmbătă, 8 aprilie,  în intervalul orar 10:00-13:00, jandarmii gălăţeni vă aşteaptă cu mic şi mare, în Grădina Publică din municipiul Galaţi, la încheierea evenimentelor care au marcat 167 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române. Evenimentul este organizat de Jandarmeria Galaţi şi este adresat tuturor copiilor care vor să interacţioneze cu jandarmii, câinii de serviciu şi armamentul specific.

Întitulat „Copiii în lumea jandarmilor”, activitatea are ca scop o apropiere şi o deschidere a instituţiei noastre către cetăţeni, şi în special către copii, aceştia având posibilitatea să interacţioneze cu jandarmii, să se joace cu câinii de serviciu ai jandarmeriei, să observe armamentul, materialele de intervenţie specifice Jandarmerie cât şi autospecialele de patrulare şi antiteroriste ale structurilor noastre specializate. De asemenea, Jandarmeria Galaţi prezintă cu această ocazie, în premieră, şi un atelier destinat exclusiv copiilor, intitulat „Atelier de tiroliană”, organizat în colaborare cu Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Montan „Regele Carol I” Sinaia.

Zona de vizitare se va deschide începând cu ora 10:00 şi este formată din următoarele ateliere:
– Atelier de luptă antiteroristă şi trăgător la puşca cu lunetă;
– Atelier de restabilire a ordinii publice;
– Atelier auto, format din 3 autospeciale şi 1 barcă de asalt;
– Atelier criminalistic, unde le vom preleva amprente celor mici;
– Atelier al Jandarmeriei Montane;
– Atelier de tiroliană:
– Atelier de promovare instituţională;
– Atelier de exerciţii a câinilor de serviciu ai Jandarmeriei.

Începând cu ora 11:00, cei mici se vor putea bucura de baloane şi picturi pe faţă, în personajele lor preferate. Activitatea este organizată cu sprijinul Asociaţiei „Grigore Al. Ghica” Filiala Galaţi şi a I.P.A. Regiunea 2 Galaţi.

Sursa: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.