CreativeArt – imortalizează amintiri de neprețuit cu micuțul tău

0

Echipa CreativeArt Photo – Studio are mereu porțile deschise celor care doresc să marcheze în viața lor un eveniment, o aniversare, anumite etape ale evoluției copilului și diferite ocazii din an

Ședința foto – maternitate vine la pachet cu un cumul de emoții, sentimente, trăiri unice în viața unei mămici! Da, miracolele se întâmplă și este chiar în burtică la tine. Îi poți simți bătăile inimii, sughițul, strănutul și uneori câte un picioruș sau o mânuță, din dragoste. Perioada ideală pentru această sesiune foto este între 30-34 săptămâni de sarcină.

Ședința foto de nou – născut se recomandă a fi realizată în primele 3 săptămâni de viață ale bebelușului și programată încă din timpul sarcinii. Bebelușul tău este perfect de fotografiat în primele zile de viață pentru că atunci nu plânge, nu este sensibil la atingeri și doarme ca un îngeraș. Astfel va ușura munca noastră și îl vom putea așeza în pozițiile specifice lui.

Ședința foto bebeluși 6-12 luni – Dacă bebelușul dumneavoastră a început să își mențină foarte bine echilibrul, să stea în funduleț nesusținut,  îi place să stea pe burtică sau să se joace cu degețelele de la piciorușe, se încadrează perfect în acest tip de ședință, pe care o recomand cu drag. Vă punem la dispoziție recuzita, accesorii, îmbrăcăminte specifică vârstei bebelușului!

Fotografia de copii până la 1 an în studio se axează pe unul dintre membrii familiei, de obicei copilul cel mai mic. Bebelușii între 6-12 luni pot fi fotografiați atât în natură cât și în studio, astfel încât puteți alege pachetul cu mediul cel mai confortabil pentru copilaș.

Smash the cake – Timpul trece atât de repede pentru copilașii noștri și parcă pentru ei am vrea să oprim timpul în loc, să ne bucurăm la intensitate maximă de toate momentele drăgălașe petrecute alături de ei. Vă invit să sărbătorim împreună prima onomastica din viața copilașului printr-o joacă senzorială cu un mini-tortuleț delicios, baby-friendly! Noi vă punem la dispoziție recuzita, accesorii, hăinuțe, un decor specific pentru acest tip de ședință, simplu sau cu tematică, în funcție de preferințe.

Ședința foto copii peste 1 an – Copilașii care au depășit vârstă de 1 anișor simt nevoia să exploreze cât mai mult, să cotrobăiască prin cele mai nebănuite locuri, să descopere cât mai mult cu putință. Avem varianta de ședință foto în studio, unde accentul cade în prealabil asupra copilului, iar la ședința foto din natură, asupra tuturor membrilor familiei.

Noi vă stăm la dispoziție și vă încurajam să creați astfel de amintiri unice deoarece peste ani vor aduce bucurie, emoție și veți prețui astfel de momente pentru totdeauna! Așadar, te așteptăm în studioul nostru pentru a transpune cea mai frumoasă perioadă a vieții tale în imagini artistice!

Contact: creativeartphotostudio@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.