Află care sunt cele mai noi creme de protecție solară și unde se găsesc

0
151
Află care sunt cele mai noi creme de protecție solară și unde se găsesc

A venit sezonul estival și încă nu ai creme de protecție solară? Sau doar îți este greu să te decizi care este mai calitativă și mai potrivită așteptărilor tale? Ei bine, pentru toate nelămuririle tale, răspunsul se află la Land Travel Shop!

Din dorința de a oferi oamenilor creme de protecție solară potrivite nevoilor pielii acestora, Land Travel Shop a adaptat o gamă de produse diversificată care se adaptatează oricărui stil de viață destinate protecției împotriva razelor solare sau a bronzării uniforme. Calitatea produselor noastre este superioară și, cu siguranță, rezultatele dorite nu vor întârzia să apară! Cremele destinate protecției solare sunt recomandate în special persoanelor cu pielea sensibilă, predispuse alergiilor solare şi copiilor. Previne apariţia arsurilor solare şi îmbătrânirea prematură a pielii. De asemenea, cremele after-sun au o formulă complexă și răcoritoare ce hidratează intensiv pielea pentru o perioadă de până la 24 de ore! Acestea contin vitamina F și acizi grași esențiali care ajută la protejarea și revitalizarea pielii deteriorate în urma expunerii acesteia razelor solare. Un bonus semnificativ față de beneficiile altor creme after-sun ar fi acela că în caz de urgență se transformă într-o „mască” de corp pentru extranutriție.
În rândurile ce vor urma, îți vom prezenta câteva recomandări din gama variată de produse pe care le punem la dispoziția ta!

SUPER FACE CREAM SPF 30 este una printe cele mai căutate creme de protecție solara ale noastre, deoarece protejează fața, buzele, gâtul și decolteul împotriva razelor UVB, UVA, INFRAROȘII și previne FOTOÎMBĂTRÂNIREA! (Comandați aici: www.pupamilano.ro/protectie-solara/super-face-cream-spf-30)

SUPER AFTER-SUN FACE CREAM este o cremă after sun cu absorbție rapidă care hidratează și oferă calmare instantanee pilii feței după expunerea la Soare. În caz de urgență, se transformă într-o mască pentru extra-nutriție. (Comandați aici: www.pupamilano.ro/protectie-solara/super-after-sun-facecream)

TATTOO PROTECTION INVISIBLE STICK este o protecție studiată special pentru tatuaje, pentru a evita ca acestea să devină șterse și opace. Transparent, protectiv și hidratant, este perfect și pentru alunițe, cicatrici, pete și machiaj semi-permanent. Gradul înalt de protecție permite blocarea razelor solare și păstrarea contururilor definite și a culorilor mereu vii. (Comandați aici: www.pupamilano.ro/protectie-solara/tattoo-protection-invisible-stick)

SUPER AFTER-SUN MILK este un lapte hidratant ce se aplică după plajă. Acesta hidratează, răcorește, atenuează fenomenele descuamării și o pregătește pentru zilele următoare. Activatorul fixează bronzul pe piele, prelungindu-i durata. Rezultatul utilizării acestui lapte piele răcorită și hidratată și bronz omogen care durează în timp. (Comandă aici: www.pupamilano.ro/super-after-sun-milk)

Și pentru a te convinge singur de calitatea produselor noastre, te așteptăm în magazinul nostru aflat pe Str. Portului nr. 34, Palatul Navigației, Galați, sau ne puteți contacta la numărul de telefon 0236 322 520. Excursiile la plajă trebuie gândite în detaliu pentru a ieși de neuitat. De aceea, noi vă luăm grija protecției solare de pe umeri, pentru că dorim ce este mai bun pentru clienții noștri!

Află cum poți obține manichiura perfectă chiar la tine acasă – sfaturile specialiștilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.