CSU ”Dunărea de Jos” continuă proiectul cu studenți

0
75
CSU ”Dunărea de Jos”

După primul sezon de existență echipa CSU ”Dunărea de Jos” Galați, continuatoarea fostei finaliste a Cupei, CSU Galați, a câștigat titlul în Liga a IV-a Galați și Cupa României – faza județeană, dar a ratat promovarea în Liga a III-a. Pentru sezonul viitor profesorul Cătălin Savu, antrenorul studenților, a declarat că proiectul CSU ”Dunăreas de Jos” va continua și din sezonul viitor.

”Mergem înainte asta este, nu suntem nici primii nici ultimii. Exceptând, bineînțeles, Oțelul, nici Valea Mărului nu a promovat din prima, nici Lieștiul nu a promovat din prima. Asta este, trebuie să continuăm acest proiect, avem proiectul nostru cu studenți și mergem mai departe”, a spus Cătălin Savu.

După primul sezon de existență echipa Universității ”Dunărea de Jos” Galați, continuatoarea fostei finaliste a Cupei, CSU Galați, a câștigat titlul în Liga a IV-a Galați și Cupa României – faza județeană, dar a ratat promovarea în Liga a III-a. Pentru sezonul viitor profesorul Cătălin Savu, antrenorul studenților, a declarat că proiectul CSU ”Dunăreas de Jos” va continua și din sezonul viitor.

În primul sezon de existență clubul gălățean s-a bazat pe un lot format în marea majoritate de studenți, doar doi dintre jucătorii echipei nu erau cursanți ai Universității ”Dunărea de Jos” Galați.

Sursa: http://www.sportgalati.com

Citește și:  Program Cinema 3D Galați: Skyscraper; Hotel Transilvania 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.