Cuibul Artiștilor ajunge în Galați cu piesa “Mai bine nu veni”. Intrarea...

Cuibul Artiștilor ajunge în Galați cu piesa “Mai bine nu veni”. Intrarea liberă

59
0
DISTRIBUIȚI
Cuibul Artiștilor în Galați

Turneu #cuinimalateatru
Data: marți, 8 mai
Ora: 19:00
Locație: Teatrul Dramatic “Fani Tardini”

“Într-o singură zi, inima bate de 100.000 de ori, iar sângele parcurge aproape 30 de milioane de kilometri de artere, vene și capilare. Cu ajutorul ei, într-o singură zi, rostim mai bine de 5.000 de cuvinte, respirăm de aproape 20.000 de ori, mobilizăm grupele musculare majore de 750 de ori și punem la lucru circa 14 milioane de celule nervoase. Inima ne hrănește zilnic, însă noi cât de des o hrănim pe ea? Credem că emoția ne face inimile să vibreze și, de aceea, vă invităm să veniți alături de noi #cuinimalateatru, în cea de-a treia ediție a turneului național.
Planul este simplu: timp de două săptămâni cutreierăm țara în formă de inimă și, din dragoste pentru teatru, vă dăruim emoție, în atmosfera Cuibului Artiștilor.”

Sinopsis “Mai bine nu veni”

De câte ori nu te-ai aflat în prezența unui cuplu care se ceartă și te-ai simțit în plus? „Mai bine nu veni“ este un spectacol realist în care spectatorii devin musafiri și iau parte la o zi din viața unui cuplu. Discuțiile aprinse, ironia, tandrețea, iubirea împreună cu certurile din nimic sunt momente pe care cuplul le va trăi nestânjenit de prezența oaspeților. Întrebările pe care cei doi și le pun la sfârșit, în încercarea de a rupe monotonia și de a schimba scenariul zilelor pe care le trăiesc, nu fac nimic altceva decât să-i facă să se îndoiască de propria fericire. Finalul vine sub forma unui cadou neobișnuit, care îi aduce cu picioarele pe pământ și care oferă o nouă perspectivă asupra vieții în doi.

Distribuție:
EL – Victor Țăpeanu, Absolvent UNATC / Actor la Teatrul Național București
EA – Serin Jemaa – Student anul III UNATC

Scenariul – adaptare după „Crize“ de Mihai Ignat și „Scenariul“ de Mark Levine
Regia – Victor Țăpeanu

Citeşte şi articolul  Festivalul Filmului European – pentru prima dată la Galați între 11-13 mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.