Cuibul Artiștilor #cuinimalateatru – 22 noiembrie la Brăila

Cuibul Artiștilor #cuinimalateatru – 22 noiembrie la Brăila

47
0
DISTRIBUIȚI

Cuibul Artiștilor #cuinimalateatru
– turneu național –

Într-o singură zi, inima bate de 100.000 de ori, sângele parcurge aproape 30 de milioane de kilometri de artere, vene și capilare. Într-o singură zi, cu ajutorul inimii, rostim mai bine de 5.000 de cuvinte, respirăm de aproape 20.000 de ori, mobilizăm grupele musculare majore de 750 de ori și punem la lucru circa 14 milioane de celule nervoase. Inima ne hrănește zilnic, dar noi cât de des o hrănim pe ea?

Credem că emoția ne face inimile să vibreze și, de aceea, te invităm să vii alături de noi #cuinimalateatru, în cea de-a patra ediție a turneului național al Cuibului Artiștilor. Timp de două săptămâni cutreierăm țara, vizităm 15 orașe și, din dragoste pentru teatru, îți dăruim emoție prin artă. Asemenea edițiilor precedente, am creat un spectacol de teatru, o experiență artistică unică dedicată ție.

Intrarea este liberă, iar din donațiile pe care le vom strânge vom oferi burse artistice unor tineri artiști talentați, ale căror inimi bat pentru arta vizuală. Pe lângă aceste burse, Cuibul Artiștilor va oferi cadrul în care acești artiști să își poată expune proiectele, Cuibul fiind locul în care le vei putea întâlni ideile și creațiile.

Rezervări: https://rezervari.cuibulartistilor.ro/
#ForumulTinerilordinRomânia
#CinefeelBrăila
#PalatulLyraBrăila
#UniuneaStudențilordinRomânia

Sursă: Facebook

Vezi și : Amor în farmacie – o comedie-farsă la Palatul Lyra din Brăila

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.