Cum am dresat un melc pe sânii tăi – o comedie spumoasă la The Music Pub Brăila

0

Hai la TEATRU! „Cum am dresat un melc pe sânii tăi” – duminică, 19 martie, ora 20:00 la The Music Pub Brăila.

O comedie spumoasă care urmăreşte destinul celor doua personaje – EL ŞI EA -. Eternul EL şi eterna EA. O poveste de dragoste aparte, nemaiîntâlnită şi totuşi foarte cunoscută nouă. Asta face ca textul să fie cu totul şi cu totul aparte. Ne regăsim toti în textul jucăus al lui Matei Visniec. O abordare inedită a relatiilor umane, o redescoperire a sufletului uman totodată. O bucurie imensă.

fashiondays.ro

Spectacolul „Cum am dresat un melc pe sânii tăi” este o introspectie a sufletului, a relaţiilor, a sentimentelor. Spectacolul e romantic, poetic, viu, adevărat.VISUL şi VISAREA ocupă un loc extrem de important. Suntem parcă mai puternici şi mai curajosi dacă avem puterea de a visa. Si asta a făcut si Visniec cu acest text, absolut remarcabil. Spectacolul este plin de o poezie specială în care umorul fin are un rol foarte important şi dinamizează personajele. DUBLUL din noi este practic tema spectacolului. Nu suntem singuri, mereu e altcineva în noi. În corpul şi mintea noastră mai este cel puţin o persoană, care este de fapt în visele noastre. Practic o altă lume, poate mai frumoasă, poate mai armonioasă, poate mai bună.

O altă lume în care suntem LIBERI si FERICITI, în care suntem asa cum ne-a făcut universul. Poarta spre visare e mereu deschisă în acest spectacol si astfel si speranta, spre frumos, armonie si iubire. Visul e poarta noastră spre libertate si doar cei curajosi lasă poarta deschisă. Noi am deschis-o si sperăm să intre cât mai multi doritori pe ea.

Cum am dresat un melc pe sânii tăi – Rezervări: 0746479279 / Contributie artisti 20 lei

Sursa: Facebook

epantofi.ro
top-shop.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.