Cum îți relaxezi angajații? Muzica ambientală pentru afacerea ta

1
Cum îmi relaxez angajații_ Muzica ambientală pentru afacerea mea

Știai că poți să optezi pentru afacerea ta la o soluție inovativă și modernă de muzică ambientală?

Fie că deții un restaurant, cafenea, hotel, magazin, centru comercial, birou sau alte tipuri de spații comerciale, Q InStore Radio este soluția pentru muzica ambientală!

Urmarește-ne și pe: InstagramFacebookTwitterTelegram

Beneficiile muzicii ambientale

Muzica este o modalitate foarte simplă prin care oamenii își pot manifesta trăirile, așa că nu e de mirare că cei mai mulți angajați, din orice domeniu de activitate, vor să asculte melodii frumoase la job, explicând angajatorului că este un mod excelent de a-și menține concentrarea pe parcursul celor 8 ore de muncă.

Specialiștii sunt de părere că o melodie preferată poate să revigoreze corpul uman, să-i ofere un impuls persoanei în cauză pentru a finaliza proiectul pe care îl are de făcut, îmbunătățindu-se atât de simplu productivitatea muncii. Dacă ai trecut vreodată printr-o situație în care nu te-ai putut concentra și nu ai găsit nimic care să te motiveze, află că ai putea să obții rezultate foarte bune cu ajutorul muzicii ambientale, de relaxare. 

  • sunetul muzicii din fundal contribuie la eficientizarea muncii la birou;
  • are un impact puternic asupra creierului, mărind puterea de memorare;
  • melodiile pot funcționa ca un ”zgomot alb”, anulând gălăgia ambientală existentă, care ar putea distrage atenția într-un fel sau altul;
  • sunetul muzicii reușește să sporească perfect concentrarea și productivitatea angajatului, îndemnându-l să lucreze eficient și responsabil;
  • melodiile preferate alungă stresul și permit angajaților să vină cu idei inovatoare, încetinesc ritmul cardiac și moderează pulsul.

Poți cere o ofertă în doar 3 pași

Q InStore Radio pune la dispoziția celor interesați un configurator de oferte, care permite calcularea, compararea rapidă a variantelor și costurilor de muzică ambientală pentru afacerea lor.

Tot ce trebuie să faci este să intri pe link-ul următor.

În prima fază se configurează locația spațiului comercial: din ce categorie face parte, ce suprafață sau capacitate are. Apoi, se trece la pasul următor, alegerea muzicii. Dacă vrei să ai în final costuri comparative, pe fiecare gen de playlist, atunci poți bifa toate variantele: muzică comercială, muzica artiștilor independenți și muzica proprie Q InStore Radio.

La pasul următor se vor selecta serviciile dorite – bifezi dacă dorești să fie incluse în ofertă obținerea autorizațiilor de comunicare publică de la Organismele de Gestiune Colectivă a drepturilor de autor și conexe (OGC) și plata taxelor către acestea, ori producția și difuzarea de spoturi și mesaje audio personalizate.

Mai rămâne doar să verifici dacă datele introduse sunt corecte și să îți lași datele de contact, pentru a primi oferta instant, pe mail. Acum nu mai trebuie decât să studiezi variantele și să alegi soluția care se potrivește cel mai bine nevoilor și bugetului tău, alături de echipamentele necesare (dacă este cazul).

Mai departe, dacă dorești informații suplimentare despre oferta primită, trebuie doar să trimiți un mail la adresa contact@qinstoreradio.ro, iar echipa Q InStore Radio îți va răspunde la întrebări în cel mai scurt timp.

Muzică și anunțuri personalizate

Q InStore Radio combină muzica personalizată cu difuzarea de spoturi publicitare și mesaje audio pentru a realiza posturi de radio interne, adaptate pentru orice tip de afacere. Soluția și serviciile complete oferite de Q InStore Radio sunt utilizate în România de rețele de magazine, mall-uri, restaurante, cafenele, clădiri de birouri, clinici și baze sportive. Câteva exemple ar fi: rețeaua de magazine Selgros, cafenelele Ted’s, magazinele Farmec, dar și centre comerciale precum Militari Shopping Center, Silver Mall și Sun Plaza.

Q InStore Radio oferă pachete muzicale cu playlisturi personalizate pentru publicul din România, conceperea lor fiind făcută pe baza cunoștințelor sound-designerilor acumulate în piața radio, a topurilor curente și monitorizarea preferințelor zilnice ale ascultătorilor de radio.

Pe lângă repertoriul obișnuit, ce conține melodii comerciale, QInStore Radio propune formate unice de repertorii muzicale ce pot fi utilizate în magazinele sau restaurantele din România și care vor duce la reduceri semnificative ale costurilor soluției de muzică ambientală: repertoriul propriu QSoft sau muzica artiștilor independenți.

În toate variantele prezentate, pachetele de muzică ambientală si serviciile oferite de QInStore Radio permit difuzarea de spoturi publicitare, anunţuri, promoţii sau chiar vânzarea de spațiu publicitar către partenerii tăi.

Ce părere ai despre această soluție? Ai opta pentru muzică ambientală pentru afacerea ta?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.