Cum să alegi metoda de depunere la cazino

0

Când depui bani la cazino, trebuie să faci acest lucru într-un mod sigur, să fii la fel de sigur că banii tăi ajung unde trebuie și să nu cumva să te trezești că rămâi fără bani. Acest lucru este responsabilitatea cazinoului. Datoria ta este să alegi metoda de depunere cea mai convenabilă pentru tine și care te ajută să iei banii din buzunar și să îi pui cât mai repede și sigur în balanța de bani reali din contul de jucător.

Este totul despre siguranță

Până în momentul în care poți să ai parte de o balanță de jucător plină de bani, este importantă să știi cum sa faci bani online, dar și cum poți face asta în siguranță. Primul pas pe care trebuie să îl facă un jucător de cazino este să depună bani. Și cum începuturile sunt de cele mai multe ori cele mai grele, nu vei dori să vezi că fondurile tale au fost nu doar furate, dar nici că nu te poți juca la cazino așa cum ai sperat toată săptămâna. Deci totul trebuie să fie sigur. Și banii, dar și datele personale și informațiile sensibile despre fiecare jucător trebuie să fie păstrate în siguranță.

Metodele de depunere sunt mult și poți alege să depui bani în contul tău în funcție de zona geografică unde locuiești, de modul în care îți păstrezi banii sau chiar de cantitatea pe care ești pregătit să o depui. Majoritatea cazinourilor de renume îți garantează siguranța folosindu-se de reputație. Niciun cazino de succes nu va risca să aibă slăbiciuni în sistemul de protecție și implicit, depunerile efectuatea la acel operator sun sigure.

Problemele apar atunci când unii jucător se încred prea mult în unii operatori și ajung să depună bani pe tot felul de website-uri și platforme care nu sunt licențiate, folosind metode de plată la fel de nesigure. Câteva exemple de metode depunere sunt cele clasice folosind cardul bancar, transferul bancar, plățile prin portofel electronic ale serviciilor Skrill, Neteller sau Paysafecard, dar și unele metode mai neconvenționale cum ar fi plata cash în agenție sau prin curier.

Poți face și depuneri și retrageri?

Cum altfel să poți retrage banii din cazino și să te bucuri de profiturile tale dacă nu lăsând banii să se întoarcă la tine în portofel. Problemele apar atunci când unele metode de depunere nu pot fi folosite și pentru a retrage bani. Cele mai importante reguli despre cazino ne spun că atunci când ai efectuat o depunere pe noul tău cont, folosind de exemplu, cardul de debit, ar trebui să continui să folosești această metodă și pentru retragere. Dacă vei depune bani prin Neteller și vei dori să retragi prin transfer bancar, șansele sunt ca acest lucru să nu funcționeze.

Un exemplu de metodă care nu va funcționa absolut deloc pentru retrageri este Paysafecard. Această metodă de depunere este extrem de sigură, dar din păcate poate fi folosită numai pentru a încărca bani pe platformă și nu pentru a-și retrage. Acest lucru se datorează metodologiei companiei. Pentru a depune bani prin Paysafecard, un jucător trebuie să meargă la un bancomat sau la o stație specială Paysafecard pentru a depune bani. În schimbul sumei depuse, jucătorul va primi un cod unic de 16 cifre ce trebuie apoi folosit pentru încărcarea contului din cazino sau din browser.

Datorită acestei metodologii, jucătorii nu vor putea să și retragă bani. Bancomatele Paysafecard nu sunt fabricate și nici programate pentru a putea scoate bani.

Ce trebuie să iei în considerare

Factorii și criteriile de care trebuie să ții cont atunci când faci o depunere sau chiar și o retragere sunt cei care țin de taxe și timpul necesare pentru procesarea tranzacției. Atât pentru binele tău, dar și pentru a nu intra într-o discuție cu echipa de support de la cazino, trebuie să te pregătești psihic pentru a aștepta chiar și 10 zile pentru ca depunerea sau retragerea ta să fie procesate. Să începem cu taxele. În funcție de metoda de depunere pe care o alegi, este posibil să fie nevoie să plătești anumite taxe. De exemplu, cazinourile nu vor percepe taxe niciodată, dar dacă depui sau retragi prin Paypal, Neteller sau Skrill, vei plăti niște comisioane de procesare a tranzacției.

Dacă nu ești un jucător căruia îi place să aștepte ca tranzacția lui să fie aprobată, trebuie să te pregătești cu foarte multă răbdare deoarece timpii cei mai mari de așteptare sunt chiar acolo unde vrei ca totul să meargă mai repede.

Concluzie

Pentru a alege cea mai bună metodă de depunere, ar trebui ca primul lucru pe care îl faci să fie alegerea unui cazino licențiat. Apoi dacă reușești să poți efectua tranzacții folosind un card bancar, siguranța este maximă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.