Află cum să compartimentezi eficient bagajul pentru concediu!

Află cum să compartimentezi eficient bagajul pentru concediu!

53
0
DISTRIBUIȚI
Află cum să compartimentezi eficient bagajul pentru concediu!

Cu atâtea clipuri pe internet destinate instruirii oamenilor privind compartimentarea eficientă a bagajului de călătorie, totul a devenit mult mai simplu, nu? Însă, cu toate acestea, vă oferim niște sfaturi în plus de care trebuie neapărat să țineți cont!

În primul rând, important este să alegeți un bagaj pe care să îl puteți difetenția uşor! De obicei, oamenii consideră că cele mai estetice culori ale unui bagaj sunt cele închise, de aceea ajungeți să constatați că o mare parte dintre bagajele altor turiști seamănă cu al vostru. În această situație, indicat ar fi să atașați bagajului ceva unic precum un breloc sau chiar o eșarfă agățată de mâner. De preferat ar fi să vă luați de la început o valiză multicoloră, mai rar cumpărată, pentru a nu avea neplăcerea de a vă confunda bagajul cu altcineva.

Urmează conținutul bagajului! Cel mai indicat ar fi să vă faceți o listă ,,must have” înainte de a trece la împachetarea propriu-zisă, pentru a nu întâmpina situația în care vă uitați ceva important acasă. Evitați să luați după voi un morman de haine inutile, având în vedere că este posibil să mergeți la shopping și să vă mai achiziționați câteva articole vestimentare ca ,,suvenir”!

Și nu în ultimul rând, alegeți să împachetați inteligent! Prin asta mă refer la următoarele lucruri ce trebuie punctate:

  • Rulați hainele, astfel acoperind orice gol al unui troller și păstrându-le călcate.
  • Spaţiu liber în încălţări? Nici o problemă! Umpleți-l cu lenjerie intimă!
  • Optați pentru haine din materiale sintetice. Sunt mai uşoare atât ca greutate, cât şi ca volum, ocupând mai puţin spaţiu!
  • Recipientele de lichide şi creme în sticluţe/cutiuţe mici, sub 100 de grame/ml, sunt cea mai bună alegere când vine vorba de călătorii. De ce sunt atât de recomandate? În primul rând pentru că le puteți ține cu ușurință și în bagajul de mână și, în al doilea rând, pentru că le puteți folosi integral şi arunca ambalajele înainte de întoarcere, salvând niște loc pentru mai multe suveniruri.
  • În ceea ce privește lucrurile mici, alegeți să le puneți în punguțe ermetice pentru a le ține laolaltă și pentru a nu se pierde în bagaj!

Toate acestea fiind spuse, haideți în vacanță! Și nu uitați cum să compartimentați corect bagajul de călătorie!

Citește și articolul: Peste 270 de bilete de tratament la Lacu Sărat pentru pensionari

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.