Cum se anunță vremea de Crăciun și Revelion anul acesta

1

Cei ce visează la zăpadă ca-n povești de Crăciun și Revelion vor mai trebui să aștepte cel puțin o perioadă – vremea în următoarele zile va fi una cu temperaturi ușor mai ridicate pentru această perioadă, potrivit ANM.

În săptămâna 21-28 decembrie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Va ploua îndeosebi de mult în regiunile nord-vestice ale țării, în timp ce în restul țării cantitățile de precipitații se vor încadra în valorile normale.

fashiondays.ro

Săptămâna 28 decembrie – 4 ianuarie aduce temperaturi ușor mai ridicate decât cele normale, în toate regiunile. Se vor înregistra ploi excedentare în regiunile extracarpatice, mai ales în cele sud-vestice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval.

Anul Nou continuă cu temperaturi ușor ridicate și în săptămâna 4-11 ianuarie, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Și în perioada 11 – 18 ianuarie, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Care sunt planurile voastre pentru Crăciun și Revelion, având în vedere temperaturile?

epantofi.ro
top-shop.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.