Cum trimiți o sesizare dacă ai observat probleme în Galați sau Brăila

0

Ți se pare ceva în neregulă în Galați și Brăila și ai vrea să faci o sesizare, dar nu știi cum? Ei bine, trebuie doar să-ți aduni vorbele într-un mesaj și să trimiți sesizarea prin următoarele metode.

Galați

În orașul Galați, orice sesizare se poate trimite la adresa de email sesizari@primariagalati.ro sau ionut.pucheanu@primariagalati.ro. De asemenea, puteți trimite un mesaj și pe pagina de Facebook a primăriei sau a primarului Ionuț Pucheanu.

Să nu uităm de aplicația Galați City App, modului ”Raportări și incidente”, unde puteți trimite nemulțumirile rapid și ușor direct de pe telefonul mobil.

Brăila

Pentru o sesizare din orașul Brăila, vă puteți exprima nemulțumirile într-un email către adresele pmb@primariabraila.ro şi dragomir.viorelmarian@primariabraila.ro.

Ți s-a întâmplat să te plimbi pe faleză și să observi doar câini maidanezi, unii dintre ei chiar agresivi? Ți s-a întâmplat să vrei doar să-ți petreci un weekend liniștit acasă și să te deranjeze vecinul care face grătar în fața blocului ascultând muzică? Dar despre concetățenii care fac mizerie în parcuri sau alte spații publice? Sau poate te deranjează lipsa locurilor de parcare din oraș; iluminatul stradal unde locuiești tu nu mai funcționează și mama/sora/prietena ta vine acasă târziu de la muncă sau școală; gropile de pe șosele îți distrug mașina care mai mult…riscă să fie lovită de pomul uscat din fața blocului la prima furtună?

Toate acestea și multe altele pot fi rezolvate dacă toată lumea va lua atitudine. Începe cu un mesaj, cu o sesizare! Nu fi indiferent și nu lăsa simțul civic să dispară pentru totdeauna. Doar așa putem contribui la un oraș frumos și curat în care vor crește copiii noștri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.