Cupa României aduce parteneri importanți din lumea dansului sportiv – BD Dance...

Cupa României aduce parteneri importanți din lumea dansului sportiv – BD Dance Romania

182
0
DISTRIBUIȚI

Despre Cupa României la dans sportiv din 24- 25 noiembrie am mai vorbit înre-un articol anterior. Și nu întâmplător, ci pentru că este unul dintre concursurile care, așa cum am mai spus, pune Brăila pe harta evenimentelor importante din țară.

Organizat de Clubul Valentina Dance, membru important și cu multă experiență al Federației Române de Dans Sportiv, concursul de la Sala Sporturilor din Brăila aduce în concurs și parteneri cu renume din comunitatea națională a dansului sportiv: BD Dance Romania.

Așadar, Cupa României reunește atât dansatori profesioniști, cât susținători și iubitori de dans, dar și reprezentanții BD Dance International Limited in Romania, cei mai mari producători de pantofi de dans din lume.

Vestea bună de care toți participanții la concurs se vor bucura este că BD Romania Dance- www.bddance.ro- vor oferi în cadrul Cupei României premii importante ocupanților podiumului.

Astfel, câștigătorii premiului întâi vor putea face o achiziție de pantofi DB Dance Romania cu un discount de 50%. Cei de pe locul doi se vor bucura de o reducere de 40%, locul 3- 30%, iar ocupanții locurilor patru, cinci și șase- o reducere 25% la o achiziție de pantofi profesionali, aceiași pe care marii dansatori ai lumii îi poartă. Un motiv în plus pentru ca dansatorii să se înscrie și să cucerească podiumul Cupei României.

Avem, așadar, momente de calitate oferite de Club Valentina Dance în cadrul Cupei României la dans sportiv și de marii dansatori ai țării. Să ne bucurăm de două zile de artă și spectacol!

Informații despre concurs, program și bilete –>> Cupa României la dans sportiv din 24- 25 noiembrie  

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.