Cupa României la dans sportiv pune Brăila pe harta evenimentelor naționale

1
1126

Timp de 2 zile, la sfârșitul lunii noiembrie 2018, Brăila va dansa la unison cu mișcări de cha-cha, latino și alte ritmuri consacrate, în cadrul Cupei României, concurs de dans sportiv, organizat de Valentina Dance, sub egida Federației Române de Dans Sportiv.

Clubul de dans sportiv din Brăila și-a propus astfel, să reunească la Brăila elitele mici și mari din toată țara, gata să danseze pentru a cuceri podiumul Cupei României.

Spunem mici și mari pentru că participanții pe care organizatorii îi invită să se înscrie, vor face parte din categorii de vârstă de la 4- 7 ani până la >34 ani, iar înscrierile se pot face până la data de 22 noimebrie 2018, pe site-ul Federației Române de Dans Sportiv

Concursul se va desfășura la Sala Polivalentă Danubius Brăila, în zilele de 24 și 25 noiembrie, iar detaliile despre taxele de participare, cea de intrare și alte informații despre Cupa României la dans sportiv se pot găsi fie pe site-ul oficial al Federației Române de Dans, fie la reprezentanții organizatorului, Valentina Dance: Valentina Toth și Csaba Toth.

Care sunt așteptările pentru acest concurs? I-am lăsat pe organizatori să ne răspundă.

Sperăm sa fie un concurs cât mai reușit și sa ne ridicam la standardele unei competiții de asemenea importantă, speram ca sportivii sa se simtă bine pe ringul de dans și sa aibă parte de o atmosfera cât mai plăcută! Și noi am fost sportivi și știm ce înseamnă sa ai anumite așteptări de la o asemenea competiție, sa vii și sa îți facă placere sa dansezi in condiții cât mai bune! De asemenea pentru spectatori asiguram un show garantat deoarece vor fi prezente cele mai bune perechi ale țării! “ Valentina Toth, fondator Valentina Dance.

Cât despre noi, ne bucurăm că orașul nostru găzduiește un eveniment de importanță națională, așa cum este Cupa României la dans sportiv. Dar mai ales, ne bucurăm că acesta pune Brăila pe hartă într-un mod atât de iubit de toată lumea: dansul.

Link înscrieri: http://www.dancesport.ro/competitie/cupa-romaniei-8/

Contact: valentina_dance2003@yahoo.com; https://www.facebook.com/Valentina-Dance-dans-sportiv-si-zumba–117432384996204/

Valentina Toth +40754307832

Csaba Toth +40743993135

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.