Curs acreditat Copsi – Galaţi: Evaluarea şi recuperarea copiilor Tsa

0
215
Curs acreditat Copsi - Galaţi: Evaluarea şi recuperarea copiilor Tsa

Curs practic la Galati in 11 noiembrie, acreditat cu 10 credite Copsi, cf. anexei nr. 1 la avizul profesional PV nr.3 RF-II-BH-192/2016: METODE INOVATIVE IN EVALUAREA, DIAGNOSTICAREA SI RECUPERAREA LIMBAJULUI SI PLAN DE INTERVENTIE PERSONALIZAT LA COPII/COPII CU AUTISM SI ADULTI CU AFAZIE.

Se adreseaza tuturor persoanelor interesate: psihologi, psihopedagogi, consilieri scolari parintii copiilor cu autism, logopezi, profesori, educatori. Seminarul vizează dobândirea de către participanți a competențelor de evaluare si interventie in stimularea limbajului atat la copii, copii cu autism cat si la adulti cu afazie, familiarizarea cu metode si tehnici de intervenție specifice psihologiei clinice precum si competente de lucru in echipa, cursul este bazat pe patru etape practice – intervetie pe cazuri concrete.

La final participantii vor dobandi competente de diagnostic si evaluare (examinarea logopedica si completarea fisei logopedice – probe pentru examinarea logopedica complexa, diagnostic diferential), stabilirea etapelor de interventie, dezvoltarea si stimulatrea limbajului la copii cu TSA, interventia recuperatorie la adultii cu afazie.

Cursurile sunt aprobate de comisia de specialitate din Colegiul Psihologilor din Romania si se adreseaza psihologilor, studenţilor, masteranzilor si doctoranzilor în psihologie, psihologilor precum si tuturor persoanelor interesate de acest domeniu.

Formatori:
Psiholog specialist Hint Simona, supervizor in psihologie clinica, psihoterapeut
Psiholog principal Dragomirescu Camelia, supervizor in psihologie clinica, psihoterapeut.
Pentru informatii si inscrieri asteptam mail pe adresele: formare.psihologi@gmail.com sau formare.psihologi@yahoo.com sau telefon: 0740054037, 0770230876
Investitia dumneavoastra este de doar: 280 lei pe curs, pt studenti si parintii copiilor cu autism, invatatori, educatori – profesori pretul este de 200 lei /curs. Pentru participanti care se inscriu la ambele cursuri din cele doua zile 11 si 12 noiembrie (Evaluare, diagnosticare dependentelor: Iubire intre normal si patologic) pretul total este de 450 lei /doua cursuri.

Sursa: Facebook

S-au putea să te intereseze şi articolul Devino voluntar pentru copiii din centre de plasament din Brăila!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.