Curs Astrolog – organizat în Galați

0
163
Curs Astrolog - organizat în Galați

Astrologia este un limbaj prin care poți primi mesajul astrelor și al Universului înconjurator. Astrele sunt permanent pe cer, le putem vedea zilnic, și chiar dacă e înnorat, știm că ele sunt acolo, dintotdeauna și pentru eternitate, și intotdeauna ne transmit ceva. Dacă suntem pe recepție, atenți la ceea ce ne-ar putea sugera ele, intuitiv, stimulându-ne imaginația și creativitatea, dar și ințelegerea mai profundă a lucrurilor, atunci putem să percepem mesajul lor.

Structura cursului: – 4 module

MODUL I – REALIZAREA ASTROGRAMELOR
MODUL II – CONSILIEREA ASTROLOGICĂ
MODUL III – PROGNOZELE RELAȚIONALE
MODUL IV – PROGNOZELE MEDICALE

„Ocupaţia de Astrolog presupune desfăşurarea unei activităţi în care relaţionarea cu oamenii este primordială şi fundamentală, acest lucru presupunând într-o măsură foarte mare abilităţi de comunicare în relaţia cu persoanele care solicită o consultanţă astrologică, cât şi activităţi legate de practicarea şi promovarea astrologiei şi ştiinţelor ezoterice. Scopul activităţii astrologilor nu este tentativa de a schimba destinul oamenilor ci mai degrabă de a-l împlini prin intermediul unui nivel de conştienta amplificat.”( S.O )

La acest curs veți învăța cum să vă întocmiți tema natală sau de bază, să vă planificați timpul corect și să vă organizați activitățile în funcție de mișcarea planetelor și de stele, de schimbările care intervin odată cu ele – tranzite, progresii, direcții și revoluții solare.

Cu ajutorul cunoștintelor asimilate și a certificării obținute, vă puteți deschide propriul cabinet de consultanță (consiliere) astrologică sau puțeți obține un job în massmedia, în compartimentele de selecție și recrutare de personal, în cabinete de orientare profesională, în centre de formare profesională și în unități de învățamânt.

Descrierea ocupației:
Ocupația de Astrolog presupune desfașurarea unei activități în care relaționarea cu oamenii este primordială și fundamentală, acest lucru presupunând într-o măsură foarte mare abilități de comunicare în relația cu persoanele care solicită o consultanță astrologică, cât și activități legate de practicarea și promovarea astrologiei și științelor ezoterice.

Astrologii calculează și interpretează astrograma, asigurând trecerea de la informația generală la cea cu caracter particularizat, modulată pe individualitatea și unicitatea fiecarui individ. Prin urmare nu exista două astrograme identice.

Astrologii trebuie să acorde o importanță deosebită faptului că orice persoană are dreptul să-i fie apreciată în mod obiectiv valoarea de ființă umană și să i se respecte liberul arbitru (capacitatea de a decide asupra propriei vieți).

In practicarea acestei ocupații, astrologii trebuie să manifeste maximă responsabilitate pentru informațiile furnizate și să dovedească un grad înalt de integritate morală și profesională în relațiile cu solicitanții.

Principalele activitati desfasurate de Astrolog sunt:
– analizează poziția, mișcarea și interacțiunea dintre planete, case și zodii
– realizează astrograme
– interpretează astrogramele
– transmite concluzii
– oferă îndrumare în modelarea comportamentală

COMPETENȚE SPECIFICE

Comunicare interactivă
Utilizarea calculatorului
Procesarea datelor
Întocmirea astrogramelor
Realizarea horoscopului individual
Consilierea privind modelarea comportamentală
Întocmirea horoscoapelor pentru persoane juridice
Alcatuirea horoscoapelor generale
Realizarea prognozelor generale

FORMATOR

APOSTOL GABRIELA – IOANA – Formator certificat MECT si CNFPA, astrolog cu experiență de 20 ani, consultant astrologie, fost vicepreședinte al Asociației Astrologilor din România, lector pentru disciplinele Astrologie, Feng Shui și astrologie chineză, cursuri autorizate ANC de nutriționist, reflexoterapeut, fitoterapeut si dezvoltare personală, colaborator constant cu diverse posturi de televiziune și reviste ca: Tabu, Gazeta Sporturilor, Adevarul, www.mirabilys-magazin.ro

Condiții de acces :

minim studii medii
Acte necesare la înscriere:

copie BI/CI
copie certificat de naștere
copie diplomă de studii
copie certificat de casătorie (pentru doamne dacă este cazul)

IMPORTANT !!!

La sfarsitul acestui curs, in urma examinării ANC, se elibereaza Certificat de absolvire pentru ocupaţia ASTROLOG, insoțit de Supliment descriptiv pentru competențe.
Certificatele se eliberează în conformitate cu OG 129/2000 republicată, în baza autorizației emise de ANC(CNFPA).
Costul oricarui curs de formare, autorizat ANC, se poate deduce din impozitul pe profit / venit conform art 34 din OG 129/2000, republicată, care prevede că “societățile comerciale, companiile, societățile naționale, unitățile cooperatiste, regiile autonome și alte instituții pot efectua cheltuieli pentru formarea profesională a salariaților, cheltuieli care se deduc, dupa caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit”.
Informatii despre data de incepere a cursului, program, desfasurare, taxa de curs: 0751205205

Sursa: Facebook

Citește și despre: FasTracKids își reîncepe activitatea cu tema Economie – FUNdamentals

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.