Curs de Manager Proiect în Galaţi cu focus pe managementul proiectelor europene

0

Îți dorești să devii un manager de succes și un strateg vizionar al proiectelor cu finanțare europeană? Profită de această şansă şi înscrie-te la cursul de Manager Proiect – acreditat ANC – cu focus pe Managementul Proiectelor Europene. Lectorul Vasile Ifrim va pune accent pe utilizarea fondurilor europene (POCU) şi speţele întâlnite în mecanismul completării unei Cererii de finanțare.

Cursul va începe pe data de 15 noiembrie, ora 17:00, la sediul CCSE Galaţi

Cursul de MANAGER PROIECT se adresează personalului din administrația publică, personalului din cadrul firmelor din sectorul privat care sunt beneficiare de fonduri europene, dar și persoanelor interesate să acumuleze cunoștințe și tehnici necesare pentru managementul de proiecte și să dezvolte abilități practice, utile pentru rezolvarea problemelor specifice managementului noilor proiecte.
Recomandăm participarea la acest curs a:
– Managerilor de proiect sau membrilor ai echipelor de proiect care doresc să-şi dezvolte competenţele în acest domeniu;
– Consultanților care scriu, implementează și/sau monitorizează proiecte;
– Celor care își doresc să profeseze ca manageri de proiect în cadrul proiectelor aferente
implementării perioadei de programare 2014-2020;
– Oricăror persoane nemulţumite de statutul profesional actual sau doresc să îşi schimbe cariera
către un domeniu cu potenţial multivalent.
Cursul de “MANAGER PROIECT” vă va ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile de comunicare, de organizare și planificare dar și să aveți un mai bun control al activităților.

Pregătire minimă obligatorie pentru înscrierea la programul de formare: Participanții trebuie să fie absolvenți ai învățământului superior

Informaţii suplimentare despre acest curs puteţi obţine la sediul din Str. Energiei, nr. 24A sau la numerele de telefon 0236419608, 0745080650 sau 0733470700.

Sursa: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.