Curs de modelaj în pastă de zahăr între 17 şi 25 februarie

Curs de modelaj în pastă de zahăr între 17 şi 25 februarie

115
1
DISTRIBUIȚI
Curs de modelaj în pastă de zahăr

Dulciurile devin poveste atunci când sunt decorate cu măiestrie. Deprindeți arta modelajului în pastă de zahăr, învâțănd cum să pregătiți materialul, cum să îi dați formă și cum să asortați culorile pentru a realiza decorațiuni dulci, de vis.

Cursul se desfășoară în zilele de 17, 18, 24, 25 februarie, între orele 9:00 – 15:00, la sediul Centrului de Consultanță și Studii Europene, pe Str. Energiei Nr. 24A. Prețul acestui curs este de 800 lei, plata unui avans de 30% fiind necesar până pe data de 17 februarie.

Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare despre acest curs ne puteţi contacta la numerele de telefon 0745 617 024 sau 0733 470 700.

Modelajul în pastă de zahăr dă frâu liber imaginației, poate fi un joc plin de creativitate, cu condiția să îi descoperim secretele care transformă zahărul în cele mai frumoase flori, în personaje de poveste și animăluțe simpatice. Care sunt cele mai potrivite instrumente de modelaj, care este diferența dintre pastă de zahăr pentru flori și cea pentru figurine, cum putem stăpâni arta modelajului și cum ne putem perfecționa stilul.

Toate acestea vă sunt prezentate în cadrul cursului de Modelaj în Pastă de Zahăr unde veți lucra sub îndrumarea formatorului acestui curs.

Citeşte şi articolul  Curs de Make-up cu trainerul Roxana Dobre – pe 19 februarie

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.