Curs de Tehnică Vocală Completă susținut de Lucia Ciobotaru

Curs de Tehnică Vocală Completă susținut de Lucia Ciobotaru

81
0
DISTRIBUIȚI

Cursul de Tehnică Vocală Completă susținut de Lucia Ciobotaru, profesor autorizat CVT își propune să îți vină în ajutor pentru a afla cele mai importante detalii în ceea ce privește îmbunătățirea calităților vocale pe care le deții. Lucia Ciobotaru, profesor autorizat CVT vine la Galați, pe 12 August, pentru a te ajuta să îți folosești corect vocea, să abordezi anumite efecte și să eviți situațiile care pot dăuna vocii tale.

Ce inseamna raguseala si cum poti sa o previi
Răgușeala este modificarea unuia sau a mai multor parametri psihoacustici, precum înălțime, intensitate, calitate sau variabilitate. Răgușeala apare în momentul când corzile vocale nu se închid suficient iar aerul de care avem nevoie pentru a le face să vibreze se pierde necontrolat. Când aerul se pierde necontrolat apare tensiunea în jurul corzilor vocale și în jurul laringelui, astfel fiind influențată mobilitatea laringelui. Poziția lui este determinată de sunetul pe care îl producem, pe notele înalte laringele se va ridica, iar pe notele joase va coborî.

Principiile de bază din Tehnica Vocală Completă
Pentru a nu pierde aerul necontrolat vom vorbi despre intonația corectă determinată de principiile de bază din Tehnica Vocală Completă. În discuția noastră despre răgușeală vom menționa doar două și anume twang-ul și suportul sau susținerea sunetelor din diafragmă. Twang-ul înseamnă nucleul vocii , echilbrul dintre presiunea și fluxul de aer. Twang-ul este ceea ce cantareții numesc cântatul mai ușor, cântatul cu energie minima. Sunetul devine mai clar, strălucitor și mai puternic fără să fie nevoie să depunem mai multă energie pentru a obține notele respective. Suportul sau susținerea notelor din diafragmă este la fel de important iar mult mai multe despre acest subiect puteti afla venind la cursul de Tehnică Vocală Completă susținut de Lucia Ciobotaru, profesor autorizat CVT.

Metoda de terapie Lax Vox
Lax Vox înseamnă relaxare, masarea vocii și a fost elaborată pentru cântăreți și pentru toți cei care își folosesc vocea intensiv , dar nu numai. Lax vox poate fi folosit și pentru încălzire sau refacerea vocii. Folosirea regulată a Lax Vox-ului costă 35 de lei și are foarte multe avantaje. În primul rând închiderea și deschiderea corzilor vocale se va face mai ușor și mai rapid, vibrarea corzilor vocale va fi mai eficientă, presiunea minimă de care avem nevoie pentru crearea sunetului se va micșora, eventual un exces de mucoasă va fi eliminat,iar respiratia diafragmală se va poziționa correct. Cantareții experimentează un sunet mai clar, mai strălucitor, mai puternic. Experimentează și conștientizează diferența dintre relaxarea și tensionarea din jurul corzilor vocale. Conștientizează diferența dintre relaxarea și tensiunea gâtului, umerilor, buzelor, limbii și maxilarului inferior. Este dovedit faptul că atunci când suflăm în apa presiunea asupra corzilor vocale va crește , ceea ce va determina ca vocea să se relaxeze, să se maseze. Dacă ai nevoie de furtunul pentru Lax Vox, acesta poate fi achiziționat în timpul cursului de Tehnică Vocală Completă susținut de Lucia Ciobotaru, profesor autorizat CVT.

Cum să ai o voce mai clară și să fii mai convingător prin comunicare?

Unde și când are loc evenimentul
Cursul de Tehnică Vocală Completă susținut de Lucia Ciobotaru, profesor autorizat CVT va avea loc luni, 12 August, în sala amfiteatru a Liceului de Arta D. Cuclin. Evenimentul va începe la ora 12:00. Costul biletului de participare la acest curs este: Workshop-50 de lei, Workshop și masterclass pasiv – 110 lei, Workshop și masterclass activ – 170 lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.