Curs de Educator Specializat în Galați. Locurile sunt limitate

Curs de Educator Specializat în Galați. Locurile sunt limitate

81
1
DISTRIBUIȚI
Curs de Educator Specializat în Galați. Locurile sunt limitate

CCSE – lider în domenul formării profesionale – pregătește deschiderea cursului de Educator Specializat în Galați. Locurile sunt limitate! Pentru înscrieri și informații puteți contacta numerele de tel. 0745617024 şi 0733470700 sau https://cursuriccse.ro/educator-specializat/

Educatorul specializat este persoana calificată a cărei intervenţie este regăsită în sectorul serviciilor primare şi de protecţie a copilului. Pe perioada cursului veți învăța cum să susţineți dezvoltarea limbajului copilului, cum să creați contextul cotidian de stabilitate emoţională a copilului, cum să acordați îngrijiri necesare copilului, să realizați educaţia de specialitate a copilului, să susţineți integrarea copilului în viaţa socială.

Acest curs vă inițiază în asigurarea menținerii relațiilor cu familia copilului, menținerea integrității şi siguranţei beneficiarilor, precum și planificarea activităților. După absolvirea cursului puteți lucra ca și educator specializat în centrele de zi pentru copii, centrele de zi pentru copiii cu handicap, centrele de recuperare/reabilitare de copii sau servicii private tip after-school sau gradinițe/creșe.

Citește și articolul: Școala de vară – Photoshop Crash Course pentru fotografi

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.