Mergi și tu la cursul de masaj sportiv, la Centrul Izvor de...

Mergi și tu la cursul de masaj sportiv, la Centrul Izvor de Sănătate

31
0
DISTRIBUIȚI
Mergi și tu la cursul de masaj sportiv, la Centrul Izvor de Sănătate

Masaj sportiv – se adresează în special persoanelor care execută în mod regulat mişcare, un efort fizic mai deosebit, atât la nivel amator, cât şi la nivelul profesionist al sportivilor de performanţă. Finalitatea acestuia este refacerea organismului şi revenirea lui la condiţii favorabile de efectuare a efortului fizic.

Masajul sportiv poate fi un masaj de relaxare a muşchilor suprasolicitaţi, cu un tonus mai mare decât tonusul normal, sau de tonifiere a unei musculaturi hipotonice, mai puţin antrenate. Când este efectuat de un profesionist, primul tip de masaj deblochează complexele de actină şi miazină blocate la nivel muscular prin drenarea profundă a muşchiului şi eliberarea toxinelor în sistemul limfatic. Deşi sportivilor de performanţă li se recomandă o şedinţă pe săptămână, dacă sportivul simte nevoie de mai multe şedinţe de masaj, în celelalte şedinte solicitate se face drenaj limfatic. Aceste masaje se pot efectua atât în timpul antrenamentelor, dar şi al competiţiilor sportive la care participă sportivii.

Cursul de masaj sportiv este dedicat specializării și este destinat în principal maseurilor, kinetoterapeuților, antrenorilor, persoanelor care au deja cunoștințe de bază de masaj.

Perioada cursului: 10-11 august 2019, în intervalul orar 10:00 – 16:00
Loc de desfăşurare: str. Stadionului nr. 4A
Preț: 600 lei. Pentru înscriere se va plăti un avans de 200 lei.

Sursa: Facebook

Citește și Este important să mergi la piscină? Iată ce avantaje aduc sporturile în apă

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.