Se deschide cursul de Operator Calculator Electronic și Rețele în Galați

Se deschide cursul de Operator Calculator Electronic și Rețele în Galați

25
0
DISTRIBUIȚI
cursul Operator Electronic Rețele

CCSE – lider în domeniul formării profesionale – anunță deschiderea Cursului de Operator Calculator Electronic și Rețele în Galați. Joi, 30 ianuarie, ora 17:00.

Contactează-ne pentru înscrieri și informații la secretariat@cursuriccse.ro, la tel 0733470700 și 0745617024 sau pe site.

Acest curs își propune să vă pregătească cu succes pentru ocupația de Operator calculator electronic și rețelecât și pentru folosirea eficientă a calculatorului în activitatea zilnică pentru a face față cu succes tuturor provocărilor acestui job, devenind astfel un candidat râvnit de mulți angajatori.

Participând la acest curs, plecând de la cunostințele de bază privind componentele calculatorului și comenzile din sistemul de operare Windows, veți dobândi competențele de a (tehno)redacta un document (Microsoft Word), de a realiza calcule complexe (Microsoft Excel), de a face prezentări business (Microsoft Power Point), de a naviga pe internet si de a comunica prin intermediul poștei electronice (e-mail, Messenger, Skype).

Te-ar putea interesa și CCSE organizează Curs de Competențe Informatice

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.