Cursuri de control al minții: Theta Healing

0
345

Te-ai întrebat vreodată cum funcționează creierul uman? Cum poți să-l controlezi? Cum poți să excelezi într-un anumit domeniu? Cercetătorii au descoperit tehnicaTheta Healing. Theta Healing  este vindecarea prin activarea conștientă a undelor cerebrale Theta cu ajutorul rugăciunii către sursa Creației. Prin această metodă, specialiștii spun că poți să-ți controlezi mintea. Creierul uman este un ”computer” puternic în care trebuie să instalăm o varietate de programe. Anumite programe le primim la naștere, pe altele le „descărcăm” pe parcursul întregii vieți, chiar dacă nu ne dăm seama cât de favorabile sau potrivnice ne sunt destinului și evoluției ulterioare. Dacă vă doriți să aflați cât de armonizați sunteți cu propriul ”computer”, vă invitam să participați la Cursurile de ThetaHealing predate de Psihologul Mihai Lucian!

Cursul Theta Healing este un curs intensiv de dezvoltare personală, în care înveți să îți asculți intuiția și să te conectezi cu Divinitatea. El se adresează oricărei persoane care dorește să facă un pas înainte pentru o schimbare pozitivă în viața personală, socială și profesională. Va avea loc între 10 și 12 martie 2017 la Hotel Danube Stars, sala Viena, etaj 2.

Program:

Vineri 10 martie:  orele 17-20

Sâmbătă 11 martie: orele10-18

Duminică 12 martie:  orele 10-14

Taxa de Curs este de 350 lei, pentru nivelul de Bază. Organizatorii oferă reducere de 50% din cost pentru: – Soţii/soţiile/copiii(peste 18 ani) persoanelor care au achitat taxa de înscriere, în cazul în care doresc să participe şi ei la acelaşi curs. La intrarea în sală, ei trebuie să prezinte dovada gradului de rudenie (C.I. sau/şi certificat de naştere);

– Pensionarii , pe baza talonului de pensie.

Beneficiază de GRATUITATE : Copiii (8-17 ani) care își însoțesc părinții la curs, în limita locurilor disponibile (prezența lor trebuie anunțată telefonic).

ACHITAREA TAXEI DE CURS se efectuează prin BANCĂ (transfer bancar) sau ONLINE (home banking) în contul S.C. CURSURI RECALIBRARE S.R.L., NR: RO52BACX0000001096532001, deschis la UNICREDIT BANK, sucursala 13 Septembrie.
INTRAREA ÎN SALA DE CURS SE VA FACE PE BAZA DOVEZII ACHITĂRII TAXEI DE CURS.

Pentru mai multe detalii despre Mihai Lucian si despre ThetaHealing accesați www.mihailucian.ro.

Înscrierile se fac la telefonul  0741182926

Eveniment facebook: https://www.facebook.com/events/240014946450319/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.