Cutia cu trandafiri, cele mai frumoase poveşti

0

În martie 2016 a apărut un concept unic în Galaţi şi Brăila în domeniul aranjamentelor florale de lux – Cutia cu Trandafiri – care s-a remarcat folosind doar produse handmade de o calitate superioară. Am reuşit astfel să aducem încântare şi zâmbete pe chipul a tot mai multor doamne şi domnişoare.
Pentru că ne place să fim inovatori, inediţi şi mai ales unici în tot ceea ce facem, am îmbunătăţit permanent calitatea serviciilor noastre, introducând produse care ne-au diferenţiat de florăriile clasice deja existente: cutia personalizată, cutia cu trandafiri criogenaţi (care rezistă proaspeţi timp de 25 ani), cutia din catifea sau cutia transparentă.
Şi promitem să nu ne oprim aici, deoarece Cutia cu Trandafiri a luat naştere din dorinţa de a face din fiecare eveniment important din viaţa dumneavoastră o poveste de neuitat.
Vreţi să faceţi fericit pe cineva drag? Să îi uraţi “La mulţi ani!”? Sau să îi amintiţi iubitei cât de specială este? Ori poate chiar să îi cereţi iertare? Doriţi să transmiteţi partenerilor de afaceri un gând frumos? Tot ce trebuie să faceţi este să ne contactaţi la numărul de telefon 0754 809 094 sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook – Cutia cu Trandafiri iar de restul ne vom ocupa noi.
Ne dorim să facem parte din poveştile dumneavoastră sau, mai bine zis, să scriem împreună aceste poveşti, prin intermediul florilor.
Echipa „Cutia cu Trandafiri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.