Dalida – Proiecție Cinefeel – pe 14 septembrie, ora 19:00

Dalida – Proiecție Cinefeel – pe 14 septembrie, ora 19:00

25
0
DISTRIBUIȚI
Dalida - Proiecție Cinefeel - pe 14 septembrie, ora 19:00

“Dalida”, un film biografic de excepție, bazat pe viaţa legendarei cântăreţe Dalida. Născută în Cairo, a devenit celebră în anii ’50, cântând în franceză, spaniolă, arabă, ebraică, germană şi italiană. A jucat în filmul A şasea zi, al lui Youssef Chahine. În 1987 s-a sinucis în Paris, după ce a vândut mai bine de 130 de milioane de discuri în întreaga lume. Dalida a cântat în mai mult de 10 limbi (arabă, italiană, greacă, germană, franceză, engleză, japoneză, ivrit, olandeză etc.), fiind considerată astăzi printre cele mai populare șapte cântărețe din lume, având un impact uriaş asupra muzicii uşoare europene.

Un film spectaculos, transpus pe ecran, cu un șir de emoții și minunate piese compuse de excelenți compozitori, printre care, Jean-Claude Petit, Tino Rossi, Pascal Auriat, Alice Dona, etc și versuri tulburătoare, care adesea subliniază tragice întâmplări din viața artistei.
După fiecare tragedie, Dalida se ridică și cântă, însă vine ziua când spune stop și vorbim aici nu numai de iubire, sex, muzică, viață, ci și de moarte.

Mesajul ei, al filmului ar cam fi: “Să nu trăim singuri, să iubim, să ne facem prieteni sau măcar să ne iluzionam că nu suntem singuri!”

Dalida, un film şi totodată, un destin care te pun serios pe gânduri.

Dă cu film, prin ochi de cinematograf!
Preț bilet: 15 lei/persoană
Rezervă bilete acum ➡ 0720 562 933
Suni. Verifici dacă mai sunt locuri. Pentru cei care faceți rezervare. Sunteți așteptați cu 15-30 de minute mai devreme, pentru a vă procura bilete.

Tu doar să fii deschis să vii, să îți imaginezi!
“Dalida (2016)” – Vineri, 14 Septembrie, de la 19.00
Regia: Lisa Azuelos; Cu Sveva Alviti, Riccardo Scamarcio, Jean-Paul Rouve

Vezi şi articolul  Juniorii Pedalează – concurs de îndemânare pe bicicletă pentru copii

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.