Află unde poți învăța dansul mirilor în Galați și Brăila

1

Dacă momentul cel mare se apropie, iar tu nu jonglezi foarte bine cu dansul, îți prezentăm câteva locații unde să înveți dansul mirilor în Galați și Brăila.
Chiar dacă nu ești un maiestru într-ale dansului, fie că vine vorba de vals, tango, salsa sau cha-cha, școlile de dans din Galați sau Brăila sunt alături de tine, pentru ca dansul mirilor să nu îți lipsească de la nuntă.

O idee suprinzătoare și spectaculoasă pentru invitați, dansul mirilor pare că a devenit o tradiție nelipsită de la petrecerea de nuntă, fiind o amintire foarte plăcută atât pentru miri, cât și pentru invitați. De aceea, dacă dansul nu este chiar un talent particular, și nu este întocmai pe placul tău, școlile de dans te vor iniția în dansul mirilor dacă ești din Galați și Brăila, pentru că acestea cunosc cele mai inedite tehnci, pentru a deveni un as pe ringul de dans și a-ți surprinde invitații.

Iată unde înveți dansul mirilor în Galați și Brăila

Valentina Dance, Brăila
Dacă te întrebi, unde înveți dansul mirilor în Brăila, Valentina Dance este o alegere foarte bună. Dedicarea, profesionalismul și emoția pe care o transmit instructorii de aici, te vor determina să îi recomanzi și altora. Coregrafii pentru dansul mirilor, emoții copleșitoare pe ringul de dans și primele deprinderi din lumea dansului, pe toate le vei întâlni la Valentina Dance.
Îi găsești în Brăila, pe strada Ștefan Cel Mare sau la numărul de telefon 0745 307 832.

Phoenix Dance Studio, Galați 
Coregrafia pentru dansul mirilor va fi o adevărată încântare, pentru că cei de la Phenix sunt foarte dedicați în ceea ce fac, și nu vei pleca din sala de dans fără să fii sigur că îți vei impresiona invitații. Aproximativ 6 ședințe, realizate de 2 ori pe săptămână sunt suficiente pentru a deprinde mișcările necesare, iar ultimul dans este recomndabil de realizat chiar în localul în care are loc nunta, pentru a vă putea obișnui cu spațiul și cu pantofii pe care îi veți purta. De asemenea, este recomandabil să purtați la fiecare ședință pantofii din ziua nunții, pentru a nu avea surprize.
Îi găsești pe stada Brăilei, nr. 148 A, sau la telefon: 0744 485 102, iar ei vor fi entuziaști să vă cunoască povestea și să vă ajute cu o super coregrafie.

Azuradancestudio, Galați
Azurdancestudio organizează  cursuri de dans nunta și coregrafii chiar și pentru cei mai stângaci, cursuri de dans oriental, coregrafii pregătite pentru orice tip de eveniment sau spectacole.
La școala de dans Azur ai posibilitatea să înveți sa dansezi diferite stiluri de dans, dansuri moderne, balet, oriental, dans contemporan, tango, dans țiganesc, vals, street dance sau Hip-Hop.
Dansul mirilor va fi cea mai plăcută pregătire pentru nuntă și vei reveni cu entuziasm de fiecare dată. Îi găsești în Galați pe strada Brăilei, nr. 134, sau la numărul: 0737 560 815.

Academia de dans Fantezia, Galați
Specializată în cursuri și competiții de dans sportiv, Academia de dans Fantezia oferă celor ce se pregătesc să devină miri, cursuri și idei de coregrafii prin care să își descopere valențele de dansatori și să își impresioneze invitații. Chiar și cei mai nepricepuți, vor depinde pașii elementari pentru a realiza un dans emoționant.
Îi găsești în Galați, pe Strada Aprodul Purice, nr. 19 sau la numărul: 0744 421 965.

Style Dance, Brăila
Dansul mirilor nu va mai fi acum o problemă, ci o provocare și o distracție desăvârșită înainte de nuntă. La Style Dance, în Brăila, te bucuri de servicii de calitate, instructori dedicați pe care ai vrea să îi inviți și la nuntă, să se bucure de performanțele tale.
Îi găsești în Brăila, pe Șoseaua Buzăulu, la fosta fabrică de covoare, sau la 0724 219 679.

Fie că te pregătești de marele eveniment din viața ta, sau îți dorești să deprinzi tainele dansului, trebuie să știi unde înveți pașii de dans pentru nuntă în Galați și Brăila sau pentru orice alt eveniment din viața ta.
Tu unde ai învățat dansul mirilor? Povestește-ne experiența ta pe ringul de dans!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.