Dăruiește! Altcineva are nevoie! – colectă de haine pentru oamenii nevoiași

0
177
Dăruiește! Altcineva are nevoie! - colectă de haine pentru oamenii nevoiași

În prag de iarnă, Comunitatea RO100 Curățăm Galațiul vă solicită sprijinul și participarea la ediția cu numărul IV a acțiunii de colectare de haine pentru oamenii nevoiași. Ediția din acest an aduce câteva noutăți. Având în vedere experiența acțiunilor anterioare și nivelul ridicat de implicare al gălățenilor, dorim să evoluăm de la ediție la ediție și astfel pentru acest an colecta constă în:

COLECTĂ DE HAINE SH SAU NOI (DE LA 2 LUNI LA +85 ANI)
– Acestea vor fi distribuite atât în centrele de specialitate din Galați și împrejurimi cât și la famiile cu situații materiale precare din zona Galațiului.

COLECTĂ DE PLEDURI, PLĂPUMI, PĂTURI, PERNE ȘI LENJERII DE PAT
– Acestea vor fi atribuite familiilor nevoiașe din zona Galațiului.

COLECTĂ DE JUCĂRII SH SAU NOI
– Acestea vor fi distribuite centrelor de specialitate din zonă, atât cele de zi cât și cele permanente și familiilor cu mulți copii din zona Galațiului.

COLECTĂ PRODUSE NEPERISABILE (FAINĂ, ZAHĂR, MĂLAI, SARE, ULEI, CONSERVE, OREZ, PASTE ȘI ORICE ASTFEL DE ALIMENTE AMBALATE INDIVIDUAL)
– Acestea vor fi distribuite familiilor cu o situație precară din zona Galațiului, pentru pregătirea mesei de Crăciun.

COLECTĂ DE BUNURI DE ORICE FEL (EXCEPȚIE MOBILIER ȘI CONSTRUCȚII)

Evenimentul urmează să se desfășoare în perioada 17.11.2018-18.11.2018 (2 zile) în intervalul orar 08:00-20:00 

Locația: Ca în fiecare an locația va fi: Zona părculețului din fața fostului cinematograf Țiglina 1 la MONUMENT.

Procedură: Orice gălățean care dorește să se alăture acestei campanii poate lăsa la locația stabilită bunurile pe care dorește să le doneze. Echipa RO100 Curățăm Galațiul va colecta, selectă și atribui fiecărei familii sau instituții în parte în funcție de specificul și necesitățile acestora.

În cazul în care din motive întemeiate nu vă puteți deplasa la punctul de colectare și doriți ca bunurile, imbrăcămintea sau alimentele să fie colectate direct din fața blocului sau casei unde locuiți, vă rugam să ne contactați la numărul de telefon 0749.183.361, persoană de contact Maximilian Doru.

Rugămintea organizatorilor este ca bunurile donate să fie funcționale 100% în cazul jucăriilor, curate și nedeteriorate în cazul colectelor textile, funcționale 100% în cazul bunurilor de altă natură. Munca voluntarilor noștri din edițiile anterioare este dovada implicării și încrederii acordate de gălățeni. Impreună! Se poate.

Citește și articolul  Turist în Galați. Sau motive să îți redescoperi orașul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.