De ce Ficatul aduce pe scena gălăţeană o nouă piesă: Drum cu...

De ce Ficatul aduce pe scena gălăţeană o nouă piesă: Drum cu Sens Unic

114
0
DISTRIBUIȚI
Drum cu sens unic - De ce ficatul

Trupa De Ce Ficatul vă invită pe data de 13 octombrie, de la 15:00, la Facultatea de Ştiințe şi Mediu, în sala SB03 (Sala Studio) la premiera piesei: „DRUM CU SENS UNIC”.

„În pruncie vrem să ne dezvoltăm rapid. Adolescenţa este neclară şi curiozitatea ne îndeamnă grăbit spre maturitate pentru a putea fi responsabili. Iar când maturitatea a fost atinsă, responsabilitatea ne este alergenă, aşa că ne gândim la bătrâneţe. Constatarea pierderii anilor şi graba cu care atingem etapele vârstnice se manifestă la bătrâneţe, iar aici vrem să fim din nou sugari”, se explică în sinopsisul piesei Drum cu Sens Unic.

„De ce Ficatul?” este o trupa de teatru independent, formata din tineri elevi si studenti. De la crearea sa, aceasta functioneaza pe langa „Casa de Cultura a Studentilor” din Galati. In timp, „De ce ficatul?” s-a impus ca unul din reperele artistice si civice ale ariei culturale extinse Dunarea de Jos. Trupa incearca sa impuna idei proaspete in spatiul creatiei dramatice in general, intalnirea cu formele moderne ale acesteia, inclusiv cu underground-ul, fiind frecventa.

Sursa: Facebook

Citeşte şi articolul: „All inclusive” la Galați, pe 7 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.