De ce să alegi un antrenor personal și ce beneficii îți oferă...

De ce să alegi un antrenor personal și ce beneficii îți oferă el

81
0
DISTRIBUIȚI
De ce să alegi un antrenor personal și ce beneficii îți oferă el

Vrei să vii la sală, dar nu știi ce exerciții trebuie să faci? Noi avem un antrenor personal care te va putea ajuta mereu! El îți va creea un plan de antrenament personalizat, pe baza obiectivelor pe care vrei să le atingi.

Exercițiile din timpul antrenamentelor la MaxFitness vor fi gândite și asistate de antrenorul tău personal, care știe să adapteze exercițiile nivelului tău de pregătire fizică, în așa fel încât să nu apară ulterior senzația de suprasolicitare sau de disconfort.

Știai că antrenamentul personal este cea mai intensă tehnică de exercițiu fizic? Fiind personalizat integral pe stilul tău de viață și pe nivelul fizic, prin această metodă se va ajunge la cele mai bune rezultate. În plus, la cerere, un antrenor personal îți poate crea programe la care nimeni altcineva nu va asista. Astfel se va elimina riscul de a te simți stânjenit că nu ai mai făcut sport sau că ai câteva kilograme în plus.

Fie că este o opțiune pe termen lung sau doar o modalitate de a te ajuta să îți formezi propria rutină sportivă, antrenamentul cu un Personal Trainer dedicat este formula ideală de a începe o viață activă. Vrei să ai o condiție fizică bună, o sănătate excelentă și o sănătate de fier? Devino cea mai bună variantă a ta!

Ne vedem zilnic la MaxFitness, pe Bd. George Coșbuc nr. 117 sau pe instagram: maxfitnesss, www.maxfitness.ro, ww.fitnessechipamente.ro. Pentru informații ne poți suna la: 0748039333

Citește și articolul: Devino de astăzi cea mai bună variantă a ta – la MaxFit

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.