De mână cu tine – se joacă Duminică, 10 iunie, la Teatrul...

De mână cu tine – se joacă Duminică, 10 iunie, la Teatrul de păpuși Gulliver

47
0
DISTRIBUIȚI
De mână cu tine - se joacă Duminică, 10 iunie, la Teatrul de păpuși Gulliver

Duminica aceasta, Teatrul de Păpuşi „Gulliver” îi aşteaptă pe cei mai mici spectatori, copiii cu vârsta de 0-3 ani, la spectacolul senzorial De mână cu tine. Este cea mai recentă producţie a Teatrului Gulliver şi prima de acest gen, care face parte din programul Educaţia timpurie, destinat copiilor ce fac primii paşi în lumea teatrului.

Aici, înainte de a înţelege, copilul va simţi experienţa directă a muzicii, dansului, picturii – artele ce îi vor forma sensibilitatea, gustul, interesul. Pentru un copil, umbra este un monstru şi de oriunde pot ieşi creaturi îngrozitoare. Imaginaţia se serveşte de frică şi frica de imaginaţie, dar De mână cu tine nu mă mai tem şi aflu frumuseţea lumii, într-un spectacol instalaţie – o experienţă senzorială unică pentru copii între 0 şi 3 ani.

Regia acestei producţii teatrale inedite este semnată de Daniela Andrei, pe baza unui scenariu original gândit de Carmen Palcu Adam. Pentru scenografia spectacolului s-a apelat la conceptul arhitectului Adrian Adam, care a reuşit să reproducă un adevărat labirint din perdele mătăsoase în care copiii sunt invitaţi să se joace la final.

Un motiv în plus pentru ca spectatorii să plece cu zâmbetul pe buze din sala teatrului este muzica vioaie, plină de accente vesele, compusă de Radu Mihalache. Actorii Ramona Păuc/Valeria Taban, Andrei Dombrovschi/Laurențiu Lungu, coordonaţi de coregrafa Andra Burcă, fac un exerciţiu de forţă şi imaginaţie spre amuzamentul celor mici.

Spectacolul se joacă la sala Studio a Teatrului Dramatic “Fani Tardini”, un spațiu mai restrâns și intim, în care copiii să poată vedea îndeaproape toate întâmplările care compun povestea. Pentru accesul în sală, aceştia vor trebui să se descalțe și vor sta așezați pe mai multe pernuţe, cât mai aproape de scenă. Accesul se face în limita a 60 de locuri.

Biletele se pot cumpăra de pe site-ul teatrului, www.teatrul-gulliver.ro, şi de la sediul acestuia, în ziua spectacolului. Preţul acestora este de 10 lei/copil şi 12 lei/adult.

Citește și articolul: Galeria de Artă – Promovarea Tinerilor Artiști (ediția II)

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.