Dealer real într-un cazino virtual?

0
Dealer real într-un cazino virtual

Evident, la fel ca în realitate!  

În ultimii ani, odată cu progresul tehnologic și cu generalizarea folosirii internetului pe scară largă, industria jocurilor de noroc a avut doar de câștigat. Antreprenorii au înțeles acest aspect și s-au adaptat rapid vremurilor actuale, migrând o mare parte a activităților și proceselor în mediul virtual. Azi, sunt zeci de cazinouri online licențiate, doar în România, respectiv zeci de mii în toată lumea.

Însă simpla digitalizare a unor jocuri de noroc nu a fost îndeajuns. Cazinourile virtuale au intrat într-o adevărată cursă de atragere a unor noi și noi utilizatori, iar una dintre principalele „arme” puse la bătaie au fost serviciile și opțiunile spectaculoase puse la dispoziția clienților digitali.

Iar printre cele mai importante și apreciate astfel de beneficii oferite utilizatorilor este Live Casino, unde pasionații au posibilitatea de accesa jocuri de masă gestionate de către dealeri reali, persoane umane.

De ce sunt importanți acești dealeri reali în jocurile online?

Dealerii sau crupierii reprezintă interfața gamblingului digital. Ei controlează toată acțiunea de la mesele de joc, prin plasarea mizelor și anunțarea câștigătorilor și se asigură că jocul se derulează într-un mod corect, conform regulilor. Dealerii sunt adevărați garanți ai autenticității experienței utilizatorilor, care ajung să se simtă ca și cum ar fi într-o sală de cazino, deși tastează liniștiți din fotoliul amplasat în sufrageria de acasă. 

Cu alte cuvinte, deși te-ai fi așteptat de la un joc digital să ai parte de un dealer generat de AI sau de un algoritm specific, crupierul este unul cât de poate de real, acesta aflându-se într-un studio din care se transmite live prin streaming video.

Ce fac dealerii reali pentru utilizatorii logați în platformă?

Iată ce servicii poți experimenta:

  • Jocuri autentice, similare cu un cazino tradițional. Dealerul se asigură că experiența ta de la masa de ruletă sau Blackjack să fie una cât mai fidelă cu cea din sălile fizice. Datoria lui e să se asigure că te vei bucura de o experiență 100% profesională, cu respectarea etapelor de joc, a dinamismului și a corectitudinii.
  • Joc în timp real, prin conexiune live video. În timp ce te joci ai acces continuu la o fereastră în care se transmite live fiecare mișcare a dealerului. Poți vedea cum se comportă, cum distribuie cărțile sau rotește ruleta, ceea ce conduce la crearea unei atmosfere specifice cazinourilor fizice.
  • Interacțiune cu ceilalți participanți. Chiar dacă ai ales să joci singur, din confortul casei tale, asta nu înseamnă că vei fi singur la masă. În cadrul partidelor vei putea interacționa cu ceilalți jucători în cadrul secțiunii de chat. Acesta va fi mediat de dealer, care va putea să și modereze discuțiile, pentru ca totul să se desfășoare în mod regulamentar și civilizat. Astfel, dacă apar neînțelegeri sau discuții contradictorii, crupierii vor putea stopa interacțiunea socială dintre jucători.
  • Corectitudine. Fiind vorba de un dealer persoană umană ești sigur că acesta va judeca rațional fiecare situație și se va asigura ca partidele să se desfășoare în baza regulilor și a regulamentelor cazinoului. Orice abateri de la principiile jocului vor fi aduse imediat la cunoștința utilizatorilor, dealerii putând chiar să-i elimine pe cei care le sfidează.
  • Asistență pe tot parcursul jocului. Dealerii din cazinourile online trebuie să se comporte precum cei din unitățile tradiționale, respectiv să ofere asistență tuturor celor care o solicită și să răspundă politicos de fiecare dată când sunt chestionați într-o anumită speță. Ei vor oferi anumite clarificări în caz de nevoie.
  • Siguranță și securitate. Dealerii sunt special pregătiți pentru a evita apariția oricăror probleme de securitate a jocului sau de siguranță personală a jucătorilor. Datoria lor e să păstreze confidențialitatea informațiilor personale ale celor de la masă și să evite toate scurgerile de date legate de GDPR.

În concluzie, dealerii care participă în cadrul sesiunilor live video ale cazinourilor online sunt persoane foarte bine pregătite, care au urmat în prealabil cursuri și traininguri specializate pentru meseria de dealer cazino. Abilitățile acestora sunt importante în oferirea unei experiențe virtuale cât mai autentice utilizatorilor. În final, tot ceea ce contează e ca jucătorul să se simtă ca și cum ar fi pariat la una dintre mesele renumitului cazino Bellagio din Las Vegas.

Sursa foto: Unsplash.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.