Vrei să-ți cumperi mașină? Află ce dealeri auto sunt în Galați și Brăila

1
Vrei să-ți cumperi o mașină? Vezi aici de dealeri auto sunt în Galați și Brăila

Dacă ești în căutarea unui automobil, atât nou, cât și rulat trebuie să știi că orașele Galați și Brăila sunt foarte generoase în dealeri auto. Alegerea unui automobil este destul de complicată, preupunând numeroase analize și consultări pentru a achiziționa un produs care ți se potrivește, adaptat nevoilor tale. De aceea, am identificat pentru tine toți dealerii auto din Galați și Brăila, pentru ca alegerea unui automobil să fie mai ușoară.

APAN Galați – reprezentață Dacia, Renault
Dacă ești tradiționalist, iar Dacia sau Renault sunt printre preferatle tale, dealer-ul auto APAN, dispune în Galați de un showroom în care poți vizualiza modelele favorite, poți discuta cu personal calificat, sau poți merge cu mașina în service-ul lor. Îi găsești pe bulevardul George Coșbuc, 148. Programul de funcționare este zilnic de la 8:30-18:00, sau îi poți contacta la: 0336 401 127 .

APAN Galați – reprezentanță Nissan
Dacă îți dorești să descoperi cele mai noi modele Nissan, să ceri o ofertă de preț sau să discuți despre o reînnoire a automobilului tău, dealer-ul auto APAN, dispune în Galați de un showroom Nissan pe Drumul de Centură, nr. 44 , sau îi poți contacta la: 0236 419 898

SF Tex Galați – dealer Mercedes și Ford
Pentru pasionații de autoturisme premium, dealer-ul Mercedes SF Tex Galați vine în întâmpinarea clienților cu o varietate de automobile pregătite să satisfacă cele mai pretențioase gusturi în domeniul auto. De asemenea, tot aici se regăsește și dealer-ul Ford SF Tex. Îi găsești în Galați, pe strada Traian, sau îi poți apela la numărul 0236 324 320.

Autoparma SRL – dealer Alfa Romeo, Fiat, Jeep
Pasionați de autoturisme italiene, Afla Romeo, Fiat, Jeep, se pot bucura de o reprezență în Galați, Autoparma. De asemenea, aici vor găsi și service autorizat pentru lucrări executate corect. Programul de funcționare este zilnic de la 9:00 la 17:00, iar sâmbăta de la 10:00-14:00. Îi găsești pe Bd. Cosbuc George, 68-70.

APAN Automobile – reprezentață Audi
Iubitorii mărcii Audi se bucură de prezența unui showroom în Galați, pe strada Brăilei, nr. 269. Lansări de produs, evenimente de driving și consultanță de specialitate, pe toaate le vei întâlni în showroom-ul din Galați.

Ena Group – reprezenanță KIA
Aici vei întâlni o gamă largă de servicii, de la vânzări automobile KIA, electrică și diagnoză, ITP, revizii, mecanică auto, tinichigerie și vopsitorie. Îi găsești pe Bulevardul George Coșbuc, numarul 176, sau la numărul: 0236 461 999.

Rădăcini Motors – dealer Opel, Galați și Brăila
Grupul Radacini este unul din principalii membri distribuitori de autoturisme din Romania. Vei face cunoștință cu modelele Opel, vei primi oferte avantajoase de finanțare și poți opta pentru service complet petru autotusimul tău Opel, Chevrolet, Caddilac sau Hummer. Rădăcini Motors se află în Galați, pe Drumul de Centură, nr. 42-44 , și în Brăila pe Șoseaua Râmnicu Sărat, nr 74.

IVAS Complex Auto, Galați
Ivas Galați se bucură de vânzare automobile noi, rulate, service autorizat și accesorii. Reprezentanța IVAS este dealer autoriat Skoda, iar la automobile rulate, poți alege din automobilele Skoda, Volkswagen, Audi.Îi găsești în Galați pe strada Saturn, nr. 36.

APAN Top Selection, Galați și Brăila
Sub tutela ,,mașini alese pentru tine,, APAN Top Selection dispune de o gamă variată de automobile rulate, cu istoric certificat, kilometri reali, posibilitate de finanțare și garanția că automobilul este atent selecționat, pentru a oferi o calitate superioară. Îi găsești în Galați, pe Centura Drumul Viilor nr. 19, și în Brăila, DN22B km 4.5.

Leasing Automobile, Galați
LEASING AUTOMOBILE reușește, de peste 15 ani, să integreze serviciile de consultanță și de vanzari prin sisteme de leasing auto pentru a le asigura pasionatilor de autoturisme beneficii determinate de performanță și calitatea automobilelor rulate de la producatori din Germania, dar și din România. Portofoliul companiei cuprinde masini de vânzare dintr-o gamă variată de mărci renumite și apreciate in plan internațional. Showroom-ul se află pe Bulevardul Henri Coandă nr. 5 sau îi poți contacta la numărul: 0741 414 488 .

APAN Brăila
În Brăila cel mai mare dealer auto este APAN. Cu peste 10 mărci de automobile: Dacia, Renault, Nissan, Volkswagen, BMW, Honda, Jeep, Fiat, Alfa Romeo și service-uri autorizate în care îți poți repara automobilul, poți ace o diagnoză sau chiar ITP-ul. Îi găsești pe DN 22B, soșeaua dig între Galați și Brăila. Tot aici ai posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de automobile rulate, la APAN Top Selection, mașini alese cu grijă pentru nevoile tale: istoric certificat, kilometri reali, posibilitate de finanțare sau buy back.

Toyota Brăila
Vehicule noi și rulate, service auto cu posibilitate de programare online, sesiuni de Test Drive sau buy back, acestea sunt câteva dintre serviciile oferite de Toyota Brăila. Îi găsești pe str. Dorobanților, nr. 669 sau la numărul de telefon: 0239 606 040 / 0239 239 606 040
Dorobantilor, nr. 669

Irmex Brăila
Dealer Suzuki și Citroen, de unde poți achiziționa atât mașini noi, cât și rulate, poți executa lucrări de mecanică sau caroserie, sau achziționa piese de schimb pentru automobilul tău. Îi găsești pe strada Sos. Ramnicu Sarat, nr. 74.

Te-ar putea interesa și articolul: Unde găsești cea mai bună pizza în Brăila?

1 COMENTARIU

  1. Odată cu aprobarea fondurilor europene pentru modernizarea strazilor Siderurgiştilor şi 1Decembrie, propun ca liniile de tramvai să fie trase la banda unu de circilaţie evitând în felul acesta investiţii cu refugiile pentru tramvai, scăderea ratei accidentelor şi caştigând o fluidizare a circulaţiei.Nu trebuie uitat că dispare tot paianjenul de cabluri de susţinere a firelor de contact.
    Cum rămâne cu linia de tramvai care se duce la capăt de traseu pe Str. Stefan cel Mare ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.