Workshop: Deblochează procesul natural de slăbire – pe 22 iunie

Workshop: Deblochează procesul natural de slăbire – pe 22 iunie

92
0
DISTRIBUIȚI
Workshop: Deblochează procesul natural de slăbire - pe 22 iunie

Te uiți în oglindă și nu îți place ce vezi: brațele prea groase, colăcei de grăsime în jurul mijlocului, pielea de pe coapse cu aspect de portocală… Ai încercat până acum zeci de diete, ai făcut din corpul tău un câmp de luptă: înfometare, frustrare, exerciții. Și după tot efortul te simți epuizată și doresti o recompensă: o prăjitură! Sentimentul de vinovăție reapare, la fel și kilogramele în plus. Deci totul a fost în zadar!

Atunci când ești supărat(ă) te surprinzi spunând „aș mânca ceva dulce” și apoi nu te poți abține și mănânci o ciocolată întreagă? Sau deși știi că ai mâncat suficient, golul acela din stomac nu dispare și continui să mănânci? Sau ai citit atâtea informații contradictorii despre mâncare încât nu mai știi ce e bine să mănânci și ce nu? Ai uitat să alegi ce e potrivit pentru corpul tău și pentru starea ta de bine? Te-a săturat de acest cerc vicios?

Există mii de diete promovate care te fac să simți că poți controla relația cu mâncarea și kilogramele în plus fără ajutorul unui nutriționist/terapeut. Fiecare dintre noi a experimentat cel puțin o dietă. Pentru cei mai mulți dintre noi „a ține dietă”a devenit un stil de viață plătit cu multă frustrare, confuzie și dezamăgire. Dacă o problemă continuă să reapară, este necesară analiza și abordarea cauzelor profunde care duc la apariția ei, nu doar tratarea simptomelor fizice.

» Citește și articolul: HOT & NOT în materie de decorațiuni pentru evenimente în 2019

Greutatea în exces este un simptom, un efect. Să tratezi doar simptomul, fără să identifici și să rezolvi cauza este ineficient. Asta ai văzut și tu, simptomul reapare pentrucă nu este vindecată cauza. Cauza pentru greutatea în exces este de cele mai multe ori emoțională: răni ale sufletului nevindecate, stres și emoții neprocesate pe care crezi că poți să le depășești ușor cu mâncare sau ceva dulce.

Schimbarea nu se întâmplă prin forță, privare, vinovăție sau pedeapsă. Schimbarea se întâmplă cu înțelegere și compasiune. Prin acceptare și iubire de sine. Vindecarea unei probleme alimentare și a greutății corporale crește încrederea, stima de sine și poate contribui la o viață împlinită.

Sâmbătă, 22 iunie 2019, ora 10.00, sunteți invitați să vă rezervați 4 ore pentru a descoperi alături de Nicoleta Nistor – terapeut EFT și Dorina Ursu – terapeut nutriție și stil de viață, secretele unei pierderi în greutate sănătoase și cum să te menții permanent la greutatea optimă pentru a te bucura de sănătate și stare de bine.

„Kilograme în plus? Deblochează procesul natural de slăbire!” este workshop-ul care își propune să te ajute să gasești motivația corectă, să identifici și să conștientizezi cauzele fizice și emoționale, să te învețe cum trebuie făcută schimbarea și cum evităm îngrășarea.

Se va discuta despre:

– propriile voastre experiențe cu dietele.
– principiile unei pierderi în greutate sănătoase
– cum ne sabotează cauzele fizice și emoționale eforturile de a reveni la greutatea corporală optimă
– principii de nutriție pentru un stil de viață sănătos
– personalizarea stilului de viață și alimentație.

Vei învăța:

– legătura dintre nutriție, stil de viață și greutatea corporală care se reflectă în starea ta de sănătate.
– semnificația greutății corporale din punct de vedere biologic, emotional, spiritual.
– pașii esențiali într-un proces de slăbire
– cum te ajută sau împiedică emoțiile și convingerile să ai greutatea optimă.
– legătura dintre greutatea în exces și emoțiile negative, evenimentele traumatice din viața ta și convingerile limitative care te blochează să ai corpul pe care ți-l dorești.
– tehnici de gestionare a emoțiilor negative și a poftelor alimentare.

Cine va susține workshopul?

Dorina Ursu – terapeut nutritie si stil de viata, cu experienta de peste 5 ani. Pe langa cunostintele dobandite in cursuri acreditate de psihologie, de nutritie, anatomie, terapii naturale, posedă pasiune, motivatie, intuitie si o mentalitate de invingator. Sustine ca “sanatatea este un dat si nu o chestiune de sansa”, si sustine medicina naturista.
http://www.nutritieterapeutica.ro/

Nicoleta Nistor – terapeut EFT – Tehnici de Eliberare Emoționala. Practician EFT acreditat de EFT&MR Academy, UK, autoarea cărții „Emoții sub lupă – cum să îți transformi emoțiile ca să ai
succes în carieră și afaceri”. Nicoleta susține oamenii să își redobandească echilibrul interior și emoțional de peste 4 ani.
https://eftforyou.ro/

Pe 22 iunie, ora 10, Str. Domnească, Nr. 105, etaj 2, Centrul Navexim, Galati. Rezervă-ți un loc completând formularul:https://my.sendinblue.com/users/subscribe/js_id/3wpv9/id/2

Locurile sunt limitate, maxim 10 persoane!

Durata workshopului este de 4 ore.

Prețul standard pentru acest workshop este 250 lei.

Pentru înscriere până pe 20 iunie beneficiezi de reducere 80 lei (32%), adica vei plăti 170 lei. Se achită la înscriere suma integral sau minim 50 lei, diferența de 120 urmând a se achita până la data de 20 iunie 2019.

Pentru întrebări și alte detalii:

0722201911 – Nicoleta Nistor
0746587420 – Dorina Ursu

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.