Depresia postnatală există! Campanie de conștientizare

0
57
Depresia postnatală există! Campanie de conștientizare

DEPRESIA POSTNATALĂ EXISTĂ!
Alătură-te acestei campanii de conștientizare și fii vocea mamelor care nu au puterea să vorbească pentru ele!
Începând de astăzi, 22 aprilie și până duminică 28 aprilie, dăruiește poza ta de profil acestei cauze. Fă-ți o poză alb-negru în care ții un mesaj, scris de mână, pe o foaie de hârtie și seteaz-o ca poză de profil. Campania are doar 5 mesaje din care poți alege pe acela care rezonează cel mai mult cu tine. Mesajele le vei găsi pe pagina evenimentului. Este nevoie doar să dai JOIN EVENT și să îți inviți și prietenii pentru a răspândi vestea.

Depresia postnatală este o tulburare psihică întâlnită frecvent la mame, însă în România încă este un subiect tabu, rușinos, inexistent. La nivel mondial, 80% dintre femei trec prin ”baby blues” după naștere, iar 15-20% dintre nașteri sunt urmate de depresie postnatală.

LaPrimulBebe își dorește să fie vocea mamelor care nu au puterea să vorbească pentru ele. Prin campania Depresia Postnatală Există! se dorește creșterea conștientizării întregii societăți: gravide, viitoare mame, mame, soți, bunici, prieteni fără copii, angajatori asupra incidenței și modului de manifestare a depresiei postnatale, dar mai ales pentru a combate stigmatizarea și minimizarea trăirilor firești și naturale ale mamelor.
Mamele respectate, văzute, auzite, înțelese și sprijinite cresc copii la fel!

Sursa: Facebook

Citește și articolul: Trafic restricționat în Duminica Floriilor și în noaptea de Înviere

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.