Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă – cu Ivan Patzaichin

Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă – cu Ivan Patzaichin

119
0
DISTRIBUIȚI
Descoperă Rowmania - România naturală văzută din barcă - cu Ivan Patzaichin

Asociația ”Ivan Patzaichin – Mila 23” a propus organizarea, la Galați, a evenimentului Descoperă Rowmania în data de 15 august 2018. De altfel, evenimentul este cuprins în planul acțiunilor socio-culturale, sportive și civice pentru anul 2018, care a fost aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 749/19.12.2017 şi va fi organizat în colaborare cu Primăria municipiului Galați.

Proiectul ”Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă” va ajunge anul acesta la cea de-a șasea ediție la Galați și are în prim plan figura legendară a lui Ivan Patzaichin.

Canotca, o ”invenție” a Asociației ”Ivan Patzaichin – Mila 23”, va fi folosită drept vehicul de competiție și va fi pusă la dispoziția echipelor, în cadrul evenimentului. Construită din dorința de a promova meșteșugul românesc, canotca este denumită așa după lotcă – simbolul Deltei Dunării – de la care preia materialul, și după canoe, de la care preia liniile dinamice. Este un produs integral ”made in România”, cu un design unicat, făcută din lemn, preluând meșteșugul marangozilor din Delta Dunării.

Citeşte cu articolul  Excursie la Insula Cailor Sălbatici organizată de Pelicano

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.