Descoperă tratamentul stomatologic rapid şi fără durere!

Descoperă tratamentul stomatologic rapid şi fără durere!

349
0
DISTRIBUIȚI

WaterLase este ultima inovaţie în domeniiul tehnicii stomatologice fără durere, dar şi cea mai complexă dintre acestea, datorită beneficiilor pe care le aduce în toate specialităţile stomatologice. Aceasta înlocuieşte instrumentele tradiţionale din cabinetul stomatologic cu un laser utilizând pulverizarea cu apă, clasându-se în topul celor mai preferate aparaturi laser din întreaga lume şi beneficiind de numeroase inovaţii care ajută la sporirea încrederii şi a confortului pacienţilor. Deoarece nu foloseşte anestezic, acesta este recomandat copiilor, gravidelor, diabeticilor și pacienţilor alergici (afecţiune tot des întâlnită).
Centrul Stomatologic Dr. Carol Reves este primul cabinet stomatologic din Galaţi care pune la dispoziţia pacienţilor săi această tehnologie de ultimă oră, care revoluţionează intervenţiile stomatologice. WaterLase este singurul aparat care intră cu adevărat în categoria proceelor stomatologice minim invazive, curățând doar smalțul și dentina afectată şi lăsând în urmă o suprafață fără bacterii şi o pulpă dentară neafectată (faţă de clasica freză care, prin contact, încălzea excesiv dintele). De asemenea, este singurul aparat care tratează fără să vina în contact cu țesuturile moi și dure.
Utilizarea acestui laser stomatologic este o experienţă complet nouă, atât pentru medici cât şi pentru pacienţi. Pesonalul medical îşi va creşte eficienţa tratamentelor, în timp ce pacienţii vor petrece mai puţin timp pe scaunul dentistului, fără durere sau disconfort.

CARE SUNT BENEFICIILE WATERLASE?
∙ este recomandat pacienţilor de orice vârstă
∙ proceduri stomatologice sunt efectuate fără anestezie şi fără clasica freză
∙ cicatrizare rapidă
∙ proceduri uşoare, minim invazive şi fără durere
∙ timp de recuperare minim şi un risc de infecţie scăzut
∙ reduce sângerarea, durerea şi umflătura post-operatorie şi, în multe cazuri, elimină nevoia de calmante

Alte atuuri ale intervenţiilor stomatologice realizate cu WaterLase sunt albirea rapidă a dinţilor, stimularea creşterii gingiei, accelerarea vindecării, tratarea sângerărilor şi reducerea la minimum a durerii din timpul unei intervenţii chirurgicale.
Tratamentul cu WaterLase reprezintă o alternativă complet sigură şi eficientă, recomandată de medicina de ultimă oră. Mai multe informaţii despre Waterlase puteţi obţine pe pagina de facebook Cabinet Stomatologic Dr. Carol Reves sau contactându-ne la telefon 0740 176 768.

www.carolreves.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.