Aranjamentele florale corporate – Desiree FlowerShop

0
206

Aranjamentele florale de tip “corporate” reprezintă o categorie aparte şi ocupă un loc foarte important pe piaţa floristică, în oraşele mari, dezvoltate din punct de vedere economic. Acestea se adresează unei game foarte largi de clienţi: de la magazine de haine, până la hoteluri, săli de conferinţă şi reprezentanţe ale unor mărci naţionale sau internaţionale.

Aranjamentele florale corporate pot fi asul din mânecă în ceea ce priveşte succesul organizării unui eveniment, precum şi elementul care defineşte şi parfumează valorile de business. Decorul floral pentru evenimente corporate vorbeşte atât despre ceea ce clientul şi-a propus, cât şi despre determinarea şi eleganţa cu care le va îndeplini.

Pe plan local, aranjamentele corporate reprezintă încă un segment de nişă, deoarece puţine sunt agenţiile şi florăriile capabile să emită o ofertă sustenabilă, pe termen lung. Un alt motiv al incapacităţii de satisfacere a cererii îl reprezintă slaba pregătire a floriştilor şi orientarea acestora exclusiv spre organizarea de evenimente şi vânzarea cu amănuntul.

Pentru că suntem conştienţi de toate aceste lucruri şi pentru că ne plac provocările, noi, cei din echipa Desiree FlowerShop, venim cu o ofertă concretă pentru antreprenorii, marketing-managerii dar şi sales managerii care ţin la imaginea companiei pe care o reprezintă.
Ce presupune o astfel de ofertă? Una dintre variante este abonamentul. Abonamentele sunt aranjamentele office care se livrează companiilor în fiecare luni dimineaţă. Sistemul este simplu: în fiecare luni se aduce un aranjament floral office pentru recepţie şi se schimbă în următoarea săptămână cu alt aranjament. Pot intra în aceeaşi categorie şi aranjamentele concierge, cele pentru masa de consiliu, pentru birou şi în general orice aranjament care intră în spectrul office.
O altă variantă o reprezintă buchetele şi aranjamentele deosebite, oferite la ocazii speciale, atât clienților, colaboratorilor şi partenerilor de business, cât şi angajaţilor.

În vederea unei colaborări de succes, pe termen lung, un aranjament ce poartă amprenta Desiree FlowerShop va fi oferit drept cadou eventualilor clienţi care îşi manifestă interesul faţă de serviciile noastre. Evident că un pas premergător acestui fapt va fi o discuţie cu clientul, despre dorinţele şi necesităţile sale, despre culori şi buget şi nu în ultimul rând, se face o vizionare a locaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.