Conferinţa Despre comunicare în ştiinţă – intrarea este liberă

0
Conferinţă - “Despre comunicare în ştiinţă”

În data de 23 februarie 2018, la ora 15.00, în sala Auditorium a Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi, va avea loc o conferinţă susţinută de domnul prof. Alexandru Mironov împreună cu Cătălin Beldea de la revista „Ştiinţă şi Tehnică”. Tema acestei conferinţe va fi “Despre comunicare în ştiinţă” intrarea fiind liberă.

Alexandru Mironov – scriitor și critic SF, realizator de emisiuni TV și radio de știință populară, senior editor “Știință și Tehnică”, cel mai mare și cunoscut jurnalist de știință din România. Domnul Profesor va susține prezentarea “2038 – Cum va fi lumea peste douăzeci de ani” și va explica ascensiunea Homo Sapiens, dezvoltarea tehnologică din ultimii ani precum și viitorul specie noastre. Va vorbi despre viitorul apropiat, cum vom trăi peste 20-30 de ani, cum arată orașul viitorului precum și despre visul pământenilor de a cuceri alte lumi din sistemul solar și, de ce nu, din galaxie și dincolo de galaxia noastră. La sfârșitul prezentării, profesorul Mironov vă așteaptă întrebările legate de cucerirea spațială și de viitorul omenirii.

Cătălin Beldea va prezenta “Marea Eclipsă Americană” a 10-a eclipsă totală de Soare pe care a observat-o şi pe care a documentat-o, atât fotografic cât şi pentru cititorii revistei Ştiinţă&Tehnică.

În data de 21 august 2017, după 99 de ani, SUA a fost traversată de banda unei eclipse totale de Soare, de la vest la est. Cătălin Beldea a avut oportunitatea să organizeze o expediţie avându-i „coechipieri” pe domnul profesor Alexandru Mironov şi pe generalul Dumitru Prunariu. Împreună, au reuşit transmiterea LIVE a eclipsei în România, la Televiziunea Română, în prime-time şi în premieră românească.

Citeşte şi articolul  Atelier gratuit de dezvoltare profesională și marketing personal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.